Otomobil’e katılmak için son fırsat

Güncelleme Tarihi:

Otomobil’e katılmak için son fırsat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2004 21:10

Hürriyet-Otoyaşam Gazetesi’nin düzenlediği Türkiye’nin en beğenilen otomobilleri yarışması ‘Otobil’de ikinci tur oylama devam ediyor.

29 Kasım 2004 tarihine kadar www.hürriyetim.com.tr adresinden oy kullanabileceğiniz yarışmamıza katılım her geçen gün artıyor. Yılın otomobilleri için şu ana kadar yaklaşık 13 bin kişi toplam 95 bin oy kullandı.

Büyük ilgi gören bu yarışmaya katılmak için Auto Show Fuarı’nda da otomobilseverleri bir sürpriz bekliyor. Otomobil tutkunları fuarda yılın otomobillerine aday modelleri yakından görürken, aynı zamanda oy kullanabilecekler. 20-29 kasım tarihleri arasında CNR’da gerçekleşecek Auto Show 2004 fuarında Hürriyet desklerinde kurulu kiosklarımızda veya otomobillerin sergilendiği salonlarda yer alacak Hürriyet hosteslerinde bulunan taşınabilir bilgisayarlarda favori otomobillerini oylayan ziyaretçiler hem Türkiyede yılın otomobilini seçme hemde süper hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar.

Oylamaya katılanlar arasında yapılacak çekiliş sonrasında 10 kişi 4 adet Pirelli lastik, 20 kişi Ziebart Ultra boya koruma sistemi, 20 kişi Petrol Ofisi’nden 75 milyon liralık akaryakıt çeki, 10 kişi Blaupunkt C73 oto radyo teyp, 15 kişi Sansui receiver kazanacak.

FİNALİSTLER

Küçük segment: Fiat Palio, Honda Jazz, Mini

Giriş: Fiat Albea, Renault Clio Symbol, Seat Cordoba

Orta sedan: Volkswagen Bora, Mazda 3 Sedan, Renault Megane Sedan, Volvo S40 (Oylama sonucunda iki farklı otomobil aynı puanı aldığı için ilk dört finale aday olmuştur.)

Orta hatcback: Alfa Romeo 147, Audi A3, Volkswagen Golf

Orta üst: Alfa Romeo 156, Audi A4, BMW 3 serisi

Üst: Audi A6, BMW 5 serisi, Mercedes E serisi

MPV: Ford Focus C-Max, Toyota Corolla Verso, Volkswagen Touran

Coupe Cabriolet: Audi TT, BMW Z4, Mercedes SLK

Lüks: Audi A8, BMW 7 serisi, Mercedes S serisi

Küçük 4x4: BMW X3, Jeep Cherokee, Volvo XC70

Büyük 4x4; BMW X5, Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!