Oteli bile görünce kötü oluyorum

Güncelleme Tarihi:

Oteli bile görünce kötü oluyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 17:50

ULUSLARARASI Bursa Festivali kapsamında Bursa’da vereceği konseri, annesinin vefatı üzerine erteleyen Şebnem Ferah, konseri iptal ettiğini açıkladı.

Festival komitesine yazı gönderen Ferah, "Arabaya binip Bursa´ya gideceğimi düşündüğümde, o yolu düşündüğümde, oteli filan gözüme getirdiğimde hala çok kötü oluyorum. 2 Temmuz’u baştan başlıyor gibi oluyorum. Düşüncesi bile bu hale getiriyorsa konseri yapmamakta fayda var" dedi.

Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi Şebnem Ferah’ın, ‘50’nci Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında vereceği konser 2 Temmuz Cumartesi günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecekti. Bursa’da vereceği konseri için yola çıkan, ancak 75 yaşındaki annesi İfadet Ferah’ın vefatıyla Yalova’ya dönen sanatçının konseri, başka bir tarihe ertelenmişti.

Şebnem Ferah, Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’na (BKSTV) gönderdiği yazılı açıklama ile konseri iptal etmek istediğini belirtti. Ferah, konserle ilgili olarak BKSTV’ye gönderdiği açıklamasında, "Arabaya binip Bursa’ya gideceğimi düşündüğümde, o yolu düşündüğümde, oteli filan gözüme getirdiğimde hala çok kötü oluyorum. 2 Temmuz’u baştan başlıyor gibi oluyorum. Düşüncesi bile bu hale getiriyorsa konseri yapmamakta fayda var" ifadesine yer verdi.

Şebnem Ferah’ın konserini bekleyen hayranları, iptal edilen konserin biletlerini Biletix satış noktalarından iade edebilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!