Oscar modası

Güncelleme Tarihi:

Oscar modası
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2001 00:00


Haberin Devamı

Dünyanın en büyük sinema ödüllerinden Oscar'a doğru geri sayım işlemi sürerken, en az favori filmler kadar ünlü yıldızların giyeceği elbiseler de konuşulmaya başlandı.

Milyonlarca insanın ekran karşısında izleyip sonuçlarını merakla beklediği Oscar ödülleri gecesinde, her yıl merak edilen bir başka konu da yıldızların şıklık yarışı ve giydiği gece elbiseleri. Moda eleştirmenleri, her tören sonrası gecenin en şık ve en rüküş yıldızlarını yazmak için, kalemlerini günler öncesinden bilerler. Bu yıl da öyla oldu. 25 Mart gecesi hangi ünlü modacının, hangi yıldızı nasıl giydireceği, Hollywood'un en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Julia Roberts, Nicole Kidman ve Jennifer Aniston gibi iddialı ve parlak isimlerin hangi imajla boy göstereceği büyük merak konusu.

Brad Pitt'in aktris eşi Jennifer Aniston, geçen yıl Lawrence Steele tasarımı bir tuvaletle katılmıştı Oscar törenine. Aniston'un bu yıl da bir Steele kreasyonu giyebileceği söyleniyor. Lawrence Steele ise en çok giydirmek istediği yıldızın Uma Thurman olduğunu söylüyor ve ‘‘O çok kendi şahsına özgü biri. Onun için beklenmedik, şaşırtıcı bir tuvalet dikmek isterdim’’ diyor.

Geçen yıl Charlize Theron'u giydiren Vera Wang, hiçbir yıldıza kendi estetik anlayışını empoze etmek niyetinde olmadığını belirterek ‘‘Benim diktiğim elbise, giyen kişi için, şahsiyetinin yansıması olmalı’’ diye konuşuyor.

Geçen yılki Oscar töreni için Kate Blanchett'e tuvalet diken Jean-Paul Gaultier ise giydirmek istediği favori yıldızları şöyle sıralıyor: Kate Blanchett, Cameron Diaz ve Uma Thurman. Ünlü modacı ‘‘Onları çok çok seksi, çok parlak ve zamandan soyutlanmış göstermek isterdim, çünkü kendileri de çok seksi, parlak ve zamandan soyutlanmış yıldızlar’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!