Oscar’ı gölgede bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Oscar’ı gölgede bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2007 00:00

Ünlü kadın iç giyim firması Victoria’s Secret, 12’nci geleneksel yıllık defilesini ABD’nin Los Angeles’taki Kodak Tiyatrosu’nda düzenledi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

En seksi modellerin yer aldığı, 10 milyon dolara mal olan görkemli şov, Kodak Tiyatrosu’nda düzenlenen Oscar törenlerini bile gölgede bıraktı.

Yıllık yaklaşık 320 milyon dolarlık ciroya sahip olan ünlü iç giyim firması Victoria’s Secret’ın 12’nci geleneksel yıllık defilesi daha önceki yıllarda olduğu gibi yine nefesleri kesti. Ünlü Kodak Tiyatrosu’nu adeta karnaval alanına dönüştüren 2007 Victoria’s Secret moda şovunda, Heidi Klum, Adriana Lima, Karolina Kurkova, Marissa Miller gibi dünyaca ünlü modellerin görev aldı.

Şovunun yıldızı Alman asıllı top model Heidi Klum oldu. Gösterinin Amerikan medyasındaki yankılarına bakılırsa, dev bir kristal kar tanesi halinde podyuma çıkan Klum kesinlikle şovu çaldı. Kocası Seal ile birlikte şarkı söylemesi de Klum’un hanesine artı puan olarak yazıldı. Şovun sürprizi olan Spice Girls konserinin İngiliz medyasındaki yankıları da sürüyor. The Guardian gazetesi, "Eskisi kadar iyiler" diye yazarken, The Sunday Times, "İyiler de, onlara gerçekten ihtiyacımız var mı" diye sordu.

Spice Girls’ün muhteşem dönüşü

Tüm zamanların en çok ilgi gören "kız grubu" Spice Girls, yaklaşık 10 yıllık bir aranın ardından ilk konserini Victoria’s Secret’ın Los Angeles’taki defilesinde verdi. Ünlü modacı Roberto Cavalli tarafından hazırlanan 2. Dünya Savaşı döneminin kıyafetleriyle sahneye çıkan Spice Girls üyeleri; Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C ve Geri Halliwell, yeniden forma girdiklerini gösterdiler. Dünya çapında 55 milyon albüm satmayı başaran grubun Kodak Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği bu ilk konser, 2 Aralık’ta başlayacak dünya turu için bir antrenman oldu. 1996 yılında İngiltere’de ortaya çıkan grup kısa zamanda büyük bir başarıya imza atmış ancak 1998’de dağılma kararı almıştı.

Gecenin yıldızı Heidi Klum

Şovu izleyenler arasında David Beckham da vardı. Beckham eşine destek vermek için "Victoria’yı seviyorum" diye bağırdı.

Geceye Hollywood, müzik, spor ve sahne dünyasının birçok ünlü isim katıldı. "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin yıldızı Eva Longoria, Latin şarkıcı Shakira, ABD’li sinema yıldızı Demi Moore ve eski eşi ünlü aktör Bruce Willis davetliler arasında öne çıkanlardı.

Alman top model Heidi Klum, podyumu İngiliz soul şarkıcısı eşi Seal ile paylaştı. Seal ve Klum, "You’re my angel, you’re my girl" şarkısında düet yaptı.

4 Aralık’ta Amerikan CBS televizyonunda yayımlanacak defile, ülkemizde yılbaşı akşamı CNBC-e’de ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!