Öpüşme sahnemi görünce kocamın içi ‘cız’ etmiş!

Güncelleme Tarihi:

Öpüşme sahnemi görünce kocamın içi ‘cız’ etmiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2009 11:52

Haber spikerliği yaparken oyuncu olmaya karar veren “Aşk-ı Memnu”nun Peyker’i Nur Aysan, oynadığı karakteri, diziyi ve evliliğini Vatan’a anlattı

Haberin Devamı

AŞK-I MEMNU DİZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR

Borsacı Murat Aysan ile evli olan genç oyuncuyla Aşk-ı Memnu’yu ve evliliğini konuştuk.

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?

Daha önce borsa muhabirliği ve haber spikerliği yaptım. Bu dönemde eşim çok beynimi yedi niye üniversiteye gitmiyorsun diye. Ben de sınava girdim ve kazandım. Hem üniversite hem haber merkezini birlikte yürütemedim. Okula devam ederken çok boşluğa düştüm. Eşim bana ‘gel seni Esra Akkaya ile tanıştırayım’ dedi, Akkaya’nın ajansı Sihirli Anahtar’a gittim. Bu arada drama eğitimi aldım. Şimdi Aşk-ı Memnu’dayım. Babam ’Seni tiyatrocu yapmam, okuyacaksın’ derdi. Artık engelleyemiyor tabii. Şimdi izlerken ağlıyor.

Dizide en yakın hissettiğiniz karakter Peyker miydi?

Evet. Çünkü çok temiz, biraz saf bir tarafı var. Renkli, benim gibi eşini çok seven hali beni etkiledi, onun gibi oynuyorum.

Haberin Devamı

Eşinizle nasıl tanıştınız?

Borsa binasında tanıştık. Borsanın faydaları diyebiliriz. Ben borsada muhabirlik yaparken Murat’la tanıştık ve inanılmaz iyi arkadaş olduk. Ona her şeyimi anlatır, ondan fikir alırdım. İlk gördüğümde ’Allahım sen böyle şeyler mi yaratıyorsun’ diye kalmıştım. Sonradan ufak ufak sevgili olduk ve evlendik.

Genç yaşta evlenmişsiniz. Bunun artıları nedir?

Ben hep zaten genç evleneyim, genç anne olayım, çocuğumla birlikte büyüyeyim istedim. Gerçi onun için biraz geç kaldım ama (Gülüyor) Daha dolu ve keyifli yaşıyoruz aramızda 15 yaş fark var. Eşim 42 yaşında ama beni 35’im diye kandırdı. Şaka tabii. Kendimden 1-2 yaş büyük insanla asla yapamazdım onlar bana çok çocuk geliyor.

 Kate Winslet yeni filmi Devrim Yolu’nda yönetmen kocası Sam Mendes’in önünde Leonardo DiCaprio ile sevişme sahnesinde rol aldı. Evli olmak size yasak getiriyor mu oyunculuk konusunda?

Benim de dizide eşim rolündeki İlker ile öpüşme sahnem vardı. Kocamın içi cız etmiş. İnsan rol mü gerçek mi ayırt edemiyor. Ben o kadar ileri gitmem.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!