Onlar da eski sevgiliymiş

Güncelleme Tarihi:

Onlar da eski sevgiliymiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 03:00

Hülya Avşar, 10 gündür işadamı Mehmet Dereli ile birlikte. Dereli’den geçtiğimiz hafta boşanan Şebnem Dinçgör ise sürpriz aşk karşısında suskun: “Boşandığımız andan itibaren Mehmet Bey benim sorumluluğum içinde değil.”

Haberin Devamı

BU MUTLULUK FOTOĞRAFLARDA KALDI (FOTO-GALERİ)

HÜLYA Avşar, 1987 Türkiye 2. Güzeli Şebnem Dinçgör’le evliliğini geçtiğimiz hafta noktalayan işadamı Mehmet Dereli’yle aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü sanatçının yardımcısı ilişkiyi doğruladı: “Evet, doğru. Yaklaşık 10 gündür birlikteler. Hülya Hanım yalanlamıyor, saklamıyor.” Avşar, sürpriz aşkla ilgili sorular üzerine “Bu konuyla ilgili Mehmet Bey’le görüşün” diyerek topu Dereli’ye attı. Dereli ise “Çıkan haberlerde yazıldığı gibi çiçek göndermedim. Evet, şu an flört ediyoruz ama henüz aşk yok. Beraberlikle ilgili bir şeyler var ama daha erken” yorumunu yaptı.
 
HERKESİN YAŞAMI ORTADA    
 
Şebnem Dinçgör, geçtiğimiz hafta boşandığı sekiz yıllık eşi Mehmet Dereli’nin Hülya Avşar’la görüştüğünü bildiğini söyledi. “Yaklaşık iki hafta kadar önce kulağıma geldi. O gün de bugün olduğu gibi hiç ilgilenmedim, ilgilenmem” diyen Dinçgör, ilişki hakkında yorum yapmak istemedi: “Bu ilişkinin bana sorulması çok yanlış. Biz Mehmet Bey’le boşandık. Bunu Mehmet Bey’e veya diğer kişiye sormanız gerekir. Herkesin yaşamı ortada... Boşandığımız andan itibaren Mehmet Bey benim sorumluluğum içinde değil. Ben dimdik ayaktayım ve yaşamıma devam ediyorum. Güzelim, güçlüyüm, artık önüme bakmak istiyorum.”

Haberin Devamı

İkimiz de bekârdık

Hülya Avşar’ın 1997 yılında evlenip 2005’te boşandığı Kaya Çilingiroğlu, 1992-93 yıllarında Şebnem Dinçgör’le ilişki yaşamıştı. Avşar’ın şimdilerde Mehmet Dereli’yle görüşmesi, “yılların intikamını aldığı” şeklinde yorumlandı. Şebnem Dinçgör ise Çilingiroğlu ile görüştükleri dönem bekâr olduklarını söyledi: “Yıllar önce Kaya da ben de bekârken bir birliktelik yaşadık. Bu ilişkiyi onunla anlamlandırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bunu karşı tarafa sormanız daha doğru olur.”      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!