Önce kızım gelir normali de bu

Güncelleme Tarihi:

Önce kızım gelir normali de bu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2006 00:00

"Eşim Harun, oğlum Beren’den önce gelir" diyen Ebru Şallı’ya, yakın dostu Demet Şener "Önce kızım gelir, zaten normali de bu" diye karşılık verdi.

Tartışılan açıklama

Ebru Şallı, Kelebek’e verdiği röportajda, eşi Harun Tan’ın kendisi için herkesten önemli olduğunu söylemişti. Şallı’nın "Harun’a hálá deliler gibi aşığım. Beren’i de çok seviyorum ama Harun benim için oğlumdan önce gelir" sözleri, özellikle çocuk sahibi ünlü kadınların tepkisini çekmişti.

İlk anlaşmazlık

Şallı gelen tepkilere aldırmadı. Dahası magazin gündemini meşgul eden bu tartışma sürerken, eşinin annesinden de önce geleceğini söyledi. İşte birbirini izleyen bu iki açıklama, dostluğu yıllar öncesine dayanan Demet Şener ile ilk ciddi fikir ayrılığını yaşamasına neden oldu.

Biz de deli gibi aşığız

İbrahim Kutluay’dan bebek bekleyen ve 4.5 aylık hamile olan Şener, arkadaşının sözlerine şu karşılığı verdi: "Biz de onlar gibi birbirine deli divane aşık olan bir çiftiz. Ama benim için de, İbrahim için de önce doğacak olan kızımız gelir. Zaten normali de bu!"

Bu sözlere destek yok

Ebru Şallı’nın 1 Aralık’ta Kelebek’e manşet olan sözleri, magazin dünyasında çok tartışıldı. Şallı gibi düşünense hiç çıkmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!