Önce balayı sonra düğün

Güncelleme Tarihi:

Önce balayı sonra düğün
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sinema ve televizyon dünyasının emektar aktörü Charles Bronson, iki ay önce evlendiği genç sevgilisi Kim Weeks ile düğünü balayından sonra yaptı.

Daha önce iki kez evlenmiş olan Charles Bronson, partilerden, düğünlerden hiç hoşlanmaz. O filmlerinde canlandırdığı tipler gibi sosyal yaşamı pek olmayan bir sanatçıdır. Yıldırım aşkıyla bağlandığı sevgilisi Kim Weeks ile evlenirken nikah törenine sadece on beş kişi katılmıştı. Yeni evliler daha sonra balayı gezisine çıktılar. Evlerine döndükten bir süre sonra ise dostlarına düğün davetiyeleri göndermeye başladılar.

Gelinin arzusu

İlk evliliğini yapan Kim Weeks, bir düğün töreni istedi. Charles Bronson da genç eşinin isteğine iki ay karşı koyduktan sonra ‘‘Evet’’ demek zorunda kaldı. Malibu'nun en lüks gazinolarından birinde düzenlenen düğün davetine 300 kişi katıldı. Gelin, uçuk leylak rengi dekolte bir tuvalet giymişti. Salonun bir köşesinde dört katlı, çiçeklerle bezenmiş bir düğün pastası vardı. Bronson, deneyimli bir damat olarak eşiyle birlikte pastayı keserken, son derece sakindi. Genç gelin Kim Weeks, heyecandan titriyordu. Bronson, davette, yeni eşini dostlarıyla tanıştırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!