Ölüm haberi madalya sevincini yaşatmadı

Güncelleme Tarihi:

Ölüm haberi madalya sevincini yaşatmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2005 00:00

İspanyol şarkıcı Julio Iglesias’ın babası Julio Iglesias Puga, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. Puga, geçtiğimiz hafta eşi Ronna’nın ikinci çocuklarına hamile olduğunu açıklamıştı. Julio Iglesias, babasının ölüm haberini New York’ta aldı.

Julio Iglesias Puga, oğlu Julio Iglesias ve torunu Enrique Iglesias... Iglesias Ailesi’nin bu üç ferdi, çapkınlıkta birbirleriyle yarışmalarıyla tanınıyordu. Ailenin en büyüğü 90 yaşındaki Julio Iglesias Puga, geçtiğimiz yıllarda ailenin ilk durulan ismi olmuş ve kendisinden 48 yaş küçük Ronna Keitt’le evlenerek çapkınlığa veda etmişti.

Jinekolog olan Puga, geçtiğimiz hafta basına eşinin ikinci çocuklarına hamile olduğunu duyurmuştu. Tekrar baba olacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Puga, ne yazık ki çocuğunun doğumunu göremedi ve kalp krizi geçirerek
/images/100/0x0/55ea2733f018fbb8f86e7908
vefat etti.

Julio Iglesias, babasının ölüm haberini New York’ta aldı. New York İspanyol Enstitüsü’nün onur ödülünü İspanya Kraliçesi Sofie’nin elinden almak için şehre gelen Iglesias, ödül törenine yıllardır beraber olduğu sevgilisi Miranda’yla katılmıştı. New York’ta yaşayan İspanyolların yalnız bırakmadığı şarkıcı, gecede eski dostu Liza Minelli ve ABD eski başkanlarından Bill Clinton’ın senatör eşi Hillary Clinton’la da sohbet etme imkanı bulmuştu.

Gecenin geç saatlerinde yorgun ama mutlu bir şekilde oteline dönen Iglesias, sabaha karşı çalan telefonla neye uğradığını şaşırdı ve çok sevdiği babasının öldüğü öğrenir öğrenmez de ülkesine dönmek için hazırlıklara başladı.

Aşk hocalarını kaybettiler

Julio Iglesias ve oğlu Enrique, Julio Iglesias Puga’nın izinden giderek çapkınlığa veda etmişti. Julio Iglesias sevgilisi Miranda’yla, kendisi gibi şarkıcı olan oğlu Enrique de tenisçi Anna Kournikova’yla beraber. Iglesias erkekleri, şimdi aşk hocalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!