Okul alışverişi

Güncelleme Tarihi:

Okul alışverişi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2010 17:06

Feryal Gülman, önceki gün oğlu Aslan Kemal ile alışverişe çıktı.

Haberin Devamı

Okul alışverişi

Çifte kutlama
Caz müziğin duayenlerinden İlham Gencer, 82’nci yaşını 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kutladı. Ahu Aysal, sahibi olduğu Hotel Les Ottomans’da hem Gencer’in doğum gününü hem de bayramı kutlamak için bir davet düzenledi. Gencer’in piyano resitaliyle renklenen davete katılanlar arasında Etkin-Tugay Kerimoğlu, Ülkü-Öke Adatepe, Berna Tokar, İlkay-Rauf Tamer ve oğulları Emir Tamer de vardı.

Çingeneler geliyor
“Dünyanın en meşhur Çingeneleri” Gipsy Kings, üç konser vermek üzere Türkiye’ye geliyor. Grup, 14 Eylül’de İzmir-Kültür Park’ta, 15 Eylül’de Antalya-Konyaaltı’nda, 16 Eylül’de de İstanbul-Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahneye çıkacak. 11 kişiden oluşan Gipsy Kings, konserlerinde yeni şarkılarını da seslendirecek.

Fasıl eşliğinde
iftar keyfi
Ece Vahapoğlu, geçtiğimiz akşam Ekşioğlu Vakfı’yla birlikte Çekmeköy’deki Well-Q Brasserie’de iftar daveti verdi. Aralarında İbrahim Kefeli, Sedefhan Oğuz ve Bora Gencer gibi tanınmış simaların da bulunduğu davetliler, fasıl eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi. Gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilenen Vahapoğlu, gazetecilere yeni sezonda bir televizyon programıyla izleyici karşısına çıkacağını söyledi. Vahapoğlu, “Bırakın Konuşsunlar” adlı programda Gani Müjde, Feraye Tanyolaç ve Elif Aktuğ’la birlikte gündemi yorumlayacağını belirtti.

Haberin Devamı

Kutoğlu Avrupa basınında
Atıl Kutoğlu’nun İstanbul Moda Haftası kapsamında düzenlediği defile, Avrupa basınında geniş yer buldu. Haberlerde, The Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards’ın manken kızı Alexandra Richards ile dünyaca ünlü siyahi top model Alek Wek’in de podyuma çıktığı defilede tanıtılan 2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan övgüyle bahsedildi.

Kız Kulesi’nde golf
Beşiktaşlı futbolcu Guti Hernandez’in sevgilisi Noelia Lopez, Özlem Süer’in İstanbul Moda Haftası kapsamında geçtiğimiz cumartesi günü Kız Kulesi’nde düzenlediği defileyi izledi. İspanyol manken, defilenin ardından Klassis Golf & Country Club standında golf atışı yaptı.

Okul alışverişi
Feryal Gülman, önceki gün oğlu Aslan Kemal ile alışverişe çıktı. Oğluyla Akmerkez’deki mağazaları dolaşan Gülman, “Aslan’ın okulu yakında açılacak, o yüzden şimdiden alışverişe başladık” dedi. Bayram tatili için Paris’e gideceklerini belirten Gülman ve oğlu, Akmerkez’in ardından İstinye Park’a geçti. Büşra BOZOK

Haberin Devamı

Kadın gözüyle hayat
Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” adlı fotoğraf yarışmasına katılan 7 bine yakın eserden 42’si, City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor. Sergi, 1 Ekim’e kadar görülebilir.
resimaltları:
(kadın) Ekin Onat von Merhart’ın “Ben kimim” adlı fotoğrafı, yarışmada ikinci oldu.
(kadın 1) Semiha Badik’in “Töre” adlı eseri.
(kadın 2) Deniz Dereli Bayhan’ın çektiği fotoğraf, “Zarafet” adını taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!