Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır birlikte mi?

Güncelleme Tarihi:

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır birlikte mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 15:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerini paylaşan Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, beraber görüntülendi. İki aydır beraber oldukları iddia edilen Çakır ve Kaynarca, dizide Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Kaynarca’nın evinden çıkarken görüldü.

Haberin Devamı

ATV ekranlarının reyting birincisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem ve Hızır Çakırbeyli karakterlerini canlandıran ikili, dizide kara koca rolünü oynuyor. Bir süredir sevgili oldukları iddiaları bulunan başarılı oyuncular Oktay Kaynarca'nın evinden çıkarken görüntülendiler.

İkilinin geçtiğimiz gün erken saatlerde Oktay Kaynarca’nın evinden çıktıkları ve karlı havada şoförün kullandığı araca binerek sete gittikleri görüldü. Evden çıkmadan evvel tedirgin tavırlarıyla dikkat çeken ikili aracın arka koltuğunda yan yana oturdu ve evden ayrıldı.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

1965 İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Çocukluğunun bir dönemini Berlin’de geçiren Oktay Kaynarca üniversite zamanında TRT’de yayınlanan “Gençler Dizisi” yapımında rol aldı. Ancak Kaynarca’nın ilk profesyonel deneyimi Ali Atik ve Ayşegül Atik'le oynadığı bir çocuk tiyatrosu ile oldu.

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca’nın tanınması ise Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı ‘Süleyman Çakır’ karakteriyle oldu. Diziden ayrıldıktan sonra Adanalı dizisi ile ekranlara dönen Kaynarca, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli rolüne hayat veriyor.

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

1981 Ankara doğumlu olan Deniz Çakır ilk olarak Kadın İsterse dizisindeki Alev karakteriyle tanındı. Sonrasında uzun yıllar Yaprak Dökümü adlı dizide Ferhunde karakterini canlandıran Çakır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı bölümü mezunudur. Bir çok tiyatro oyununda da rol alan ve Afife Jale Ödülleri'ne de aday olan Çakır, şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem Çakırbeyli rolünü canlandırıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!