Oktay Kaynarca 6 ay hapis cezası alabilir!

Güncelleme Tarihi:

Oktay Kaynarca 6 ay hapis cezası alabilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 15:31

Oynadığı diziler ile adından sıkça söz ettiren ve son dönemde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile başarılı bir çıkış yakalayan Oktay Kaynarca’ya 6 ay hapis istemi! Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’ya, Bebek Koyu’na bağlı teknesinde kaçak su kullanıldığı iddiası ile 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davaya göre İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kontrolde Oktay Kaynarca’ya ait kaptanlığını Bünyamin Bilgeoğlu’nun yaptığı teknede sayaçsız ve sözleşmesiz kaçak su kullanıldığı tespit edildi.

Bunun üzerine İSKİ görevlileri tutanak tutarak durumu savcılığa bildirildi. Oktay Kaynarca ve kaptanı hakkında kaçak su kullandıkları iddiasıyla 2 aydan 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Oktay Kaynarca ifadesinde; “Tekne esasen bana ait değildir. Olay tarihinde ben kullanıyordum. Bebek Koyu’nda bulunan teknelerin tamamı elektrik ve su ihtiyaçlarını, orada kendilerine saat açtırmış ve abone olan tekne sahiplerinden alıyordu. Biz suyu Metin C. isimli İSKİ’ye abone olduğunu bildiğimiz bir şahıstan alıyorduk. Kaptanımız, iki kez Metin C.’den su aldı. Ben de 200 lira su parası ödedim. Beraatımı isterim.” dedi.

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca 6 ay hapis cezası alabilir

Oktay Kaynarca Kimdir?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 27 Ocak 2965 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunu olan ünlü oyuncu, çocukluğunun bir dönemini Berlin’de geçirdi.

Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın “Duvarların Ötesi”nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için “Gençler Dizisi”nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yaptı.

İlk oyunu bir müzikal idi. Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda “Kan Kardeşleri” (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı. Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda “Derin Bir Soluk Al” oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı. Bu oyunla Avni Dilligil “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü”nü aldı.

2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ününe ün kattı.

Haberin Devamı

2008 yılında yayına giren Adanalı dizisindeki “Adanalı Yavuz” rolüyle izleyici tarafından çok sevilmiştir. 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır. 2012 yılında Melek Angun ile dünya evine girmiştir.Ayrıca 2012 yılında Ustura Kemal dizisine başlamış fakat gereken reytingleri yakalayamadığı için diziye son vermek zorunda kalmıştır.

Şu aralar halen yayınlanmakta olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Hızır” karakterini canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!