Okan'ın problemi var bence

Güncelleme Tarihi:

Okanın problemi var bence
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 00:00

Behzat Uygur, kendisi hakkında "Bu kızlarla konuşa konuşa geri zekalı olacak" diyen Okan Bayülgen'e sert bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Okanın problemi var bence
"Güzel ve Dahi" adlı yarışma programının sunuculuğunu yapan Behzat Uygur, kendisi hakkında "Makina" programının "Kamera Arkası" bölümünde, "Bu kızlarla konuşa konuşa geri zekalı olacak" diyen Okan Bayülgen'e sert bir yanıt verdi. Uygur, "Mizahı ondan daha iyi bilir, onu yerin dibine sokarım" dedi.
Star TV'de yayınlanan "Orada Neler Oluyor" programının dünkü bölümüne konuk olan Behzat Uygur, Okan Bayülgen'in "Makina" programında "Güzel ve Dahi" yarışmasıyla ilgili yaptığı esprilerin dozunu aştığını söyledi.Ünlü programcının yarışmacı kızları eleştirirken onlara yardımcı olan Behzat Uygur için, "Behzat'ta yakında Türkçe'yi unutacak. Bu geri zekalılar yüzünden o da yakında geri zekalı olacak" diye konuşmasını çok etik bulmadığını belirten Uygur, "Etik olmayan bişey yapmış. Bir insan meslektaşını yaptığı işle eleştiremez. Benim ögrendigim adamlık gereği, telefon açarsın yanlış bir şey yapma dersin. Şimdi ben Okan'a cevap verir, onun yerin dibine de sokarım ama magazinin ortasına düşmek istemiyorum" dedi. Hızını alamayan Uygur, konuşmasına şöyle devam etti: "Okan'ın programını seyrettim, ilk bir saat içinde 70-75 kere ehledi-öhledi... Ben de bunu alır, mizahını yaparım. Fakat cebelleşmek benim tarzım degil. Ayrıca Okan programı anlayamamış. Algılaması için de çok yüksek bir zekaya sahip olması da gerekmiyor. Kasedi koyup baksaydı, programın içeriğini anlardı. Çok geç yatmak tehlikeli bir şeydir. Düzensiz hayat, problem yaratır. Okan programı eleştiriyorsa ya da masaya çıkan kızları eleştiriyorsa, o da mini etekli şarkıcı kızlarla masaların üzerine çıkıp az dans etmedi. 4-5 yıl önce programlarını striptiz yaparak bitiriyordu."

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!