Oğulcan Engin kimdir? Dilara Gönder kimdir? Survivor 2016'da kimler yarışacak?

Güncelleme Tarihi:

Oğulcan Engin kimdir Dilara Gönder kimdir Survivor 2016da kimler yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2015 09:11

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016'da yarışacak isimler belli oldu. Acun Ilıcalı ünlü oyuncu Kerem Bürsin’e de Survivor için teklif götürdü mü? Survivor 2016'da yarışacağı konuşulan isimler arasında yer alan Dilara Gönder kimdir? Oğulcan Engin kimdir? Kerem Bursin Survivor'a katılacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın 2016 yılı Şubat ayında başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 için yarışmacı başvuruları başladı.

11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor şimdiden için bazı ünlülerin isimleri geçmeye başladı.
Acun Ilıcalı’nın ünlü oyuncu Kerem Bürsin’e de Survivor için teklif yaptığı iddia ediliyor.

SURVİVOR 2016'DA HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?

İşte Survivor 2016'da yarışacağı konuşulan isimler…

-Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan
-Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder
-Ütopya’da yarışmacı olan İnci Satır
-Seda sayan ile Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin
- Anadolu Efes’in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz

Oğulcan Engin kimdir Dilara Gönder kimdir Survivor 2016da kimler yarışacak

Haberin Devamı

OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

Oğulcan Engin 30 Ağustos 1990 yılındaBeşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin ile ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Henüz 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı. 2001 yılında Beşiktaş Spor Kulübü'nden lisanını aldı. Oğulcan, 07-08 sezonunda Beşiktaş A2 takımında görev aldı. 2,5 senede A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol attı. 23 Ağustos 2008 tarihinde çapraz bağların dolayı yaşadığı bir rahatsızlık sonucu ameliyat olan Oğulcan'in 4 ay futbol sahalarından uzak kalacağı belirtildi. Sakatlığı yüzünden uzun süre futbola ara veren Oğulcan, forma şansı bulamadığı Beşiktaş'tan ayrılıp 2010 yılında bedelsiz olarak Kasımpaşa Spor Kulübü takımına transfer olmuştur .2007'de 2 kez Türkiye U-17 formasını giyme şansı yakalamıştır. 2008'de düzenlenen Piestany Turnuvası da Türkiye U-18 milli takım formasını giymiştir. Futbolu dışında özel hayatıyla da dikkat çeken Engin, 2009 yılında Bebek'te arabasının aynasıyla çarptığı İtalyan gençle kavga ederek, uzun süre magazin dünyasını oyalamıştır. Yine aynı yıl, ilk oyunculuk deneyimini annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında oynayarak yaşadı.

Oğulcan Engin kimdir Dilara Gönder kimdir Survivor 2016da kimler yarışacak

Haberin Devamı

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

Dilara Gönder 17 Haziran 1983 yılında Herrenberg Almanya’da doğdu. Babasının işi nedeniyle 6 yaşına kadar Almanya’da yaşadı. Ailesi ile Türkiye’ye dönüş yaptı, İzmir’e yerleşti. Liseyi İzmir Bornova Anadolu Lisesinde okudu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunu. Solfej dersleri alan Gönder, keman çalıyor, resim yapıyor aynı zamanda Lisanslı atletizmci ve masa tenisi sporcusu. Dilara Gönder 2004’te 2.sınıf öğrencisiyken hem tecrübe kazanmak hem de iş hayatına atılmak için FB TV’ de Musıc Box isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2005’in sonunda haber okudu. Lig TV’de 2,5 yıl çalıştıktan sonra TRT’de Formula 1’e geçti. F1 2010 sezonunun başından itibaren başarılı röportajlar gerçekleştiren Dilara Gönder, Dilara Gönder ile Yeter ki İste programını sunuyor.

BAKMADAN GEÇME!