Oğlumuz çok huzurlu

Güncelleme Tarihi:

Oğlumuz çok huzurlu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2011 23:07

Elton John ve eşi David Furnish, ABD’li gazeteci Barbara Walters için objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı


Geleneksel bir düğün istiyor       

Spot 
-----
Nişanlısı Caleb Followill ile evlenmeye hazırlanan Victoria’s Secret modeli Lily Aldrige, hayalindeki düğünü anlattı.

Kate Hudson’dan sonra Lily Aldridge de sevgilisiyle Coachella Müzik Festivali’nde tanıştığını açıkladı. Aldridge, Kings of Leon grubunun solisti olan Caleb Followill’le, 2007 yılında yapılan festivalde aşk yaşamaya başladıklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl nişanlanan çift, şimdilerde ise düğün hazırlıkları yapıyor. Geleneksel bir düğün yapacağını belirten Victoria’s Secret, modeli, “Gerçekten iyi müzik ve güzel yemekler olacak. Gelinliğim de çok güzel. Onu giymek için oldukça sabırsızlanıyorum” dedi.


KISA
-------------
Kocasının memleketine taşınıyor
Son olarak moda fotoğrafçısı Mark Squires’e üstsüz poz veren Brooklyn Decker, tenisçi eşi Andy Roddick’in doğduğu yer olan Teksas-Austin’e taşınacağını söyledi. Ünlü model, “Egzotik bir yer değil ama orası benim evim ve seviyorum” dedi.

Haberin Devamı

Oğlumuz çok huzurlu
Elton John ve eşi David Furnish, ABD’li gazeteci Barbara Walters için objektif karşısına geçti. Bornozları ve oğulları Zachary ile poz veren çift, ABC kanalında yayınlanmak üzere bir de röportaj yaptı. ıkili oğullarını şöyle anlattı: “O, minik bir erkek çocuğu ve çok huzurlu... Beslenmeyi, ona sarılmamızı ve şarkı söylememizi çok seviyor.”

Hızla kilo veriyor
Jessica Simpson, Amerikan People dergisi için objektif karşısına geçti. Siyah bir mayoyla poz veren oyuncunun oldukça zayıfladığı dikkat çekti. Eski Amerikan futbol oyuncusu Eric Johnson’la evlilik hazırlığı yapan Simpson, fazla kilolarından spor yaparak kurtulduğunu söyledi.

Sevimli Sparrow
Nicole Richie, 19 aylık oğlu Sparrow’la West Hollywood’da görüntülendi. Annesiyle el ele yürüyen minik Sparrow objektiflere sevimli pozlar verdi.

Bilgisayar tanıttı
Jennifer Lopez, geçtiğimiz gün BlackBerry PlayBook’un tanıtımını yaptı. Ünlü şarkıcı, markanın yeni tablet bilgisayarını Los Angeles’taki Best Buy mağazasında tanıttı. Lopez, Twitter sayfasından takipçilerini de tanıtıma davet etmeyi ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Yoruldu ama içine sindi
Jennifer Hudson, “I Remember Me” adlı yeni albümünü Londra’da tanıttı. Albüm çalışmaları sırasında çok yorulduğunu söyleyen Hudson, emeklerinin boşa gitmediğini, albümünün içine sindiğini de belirtti.

Sorumluluğu eşinden aldı
Michael Douglas, kızı Carys’i okuluna götürürken görüntülendi. Ünlü oyuncu depresyon tedavisi gören eşi Catherine Zeta-Jones’tan çocukların sorumluluğunu bir süreliğine almış görünüyor.

Model avında
Almanya’nın “Next Top Model” adlı yarışmasının sunucusu olan Heidi Klum, Los Angeles’ta çekim yaparken objektiflere takıldı. Kendisi gibi modeller keşfetmeye çalışan Klum, yağmur yağmaya başlayınca çareyi çantasıyla saçlarını korumakta buldu.

Haberin Devamı

Çekim bitti tatil başladı
Beyonce, yeni single çalışması “Girls (Who Run The World)”e Paris’te klip çekti. Klip çekimlerinin bitmesinin ardından güzel yıldız, eşi Jay-Z’yle Paris’te birkaç gün daha kalıp tatil yapmaya karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!