Oflu Hoca’nın Şifresi 2'nin galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Oflu Hoca’nın Şifresi 2nin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 15:48

“Oflu Hoca’nın Şifresi 2” adlı filmin galası önceki akşam Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda yapıldı. Davetliler, filmi kahkahalar eşliğinde izledi.

Haberin Devamı

“Oflu Hoca’nın Şifresi”nin devam filmi “Oflu Hoca’nın Şifresi 2”, bugün vizyona girdi. Adem Kılıç’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Çetin Altay, Köksal Engür, Ahmet Varlı, Başak Daşman ve Mehtap Bayri’nin paylaştığı filmin galası ise önceki akşam Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda yapıldı. Galaya film ekibinin yanı sıra Cengiz Bozkurt, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Aslıhan Güner, Damla Sönmez, Davut Güloğlu ve Yusuf Güney gibi ünlü isimler katıldı.

Oflu Hoca’nın Şifresi 2nin galası yapıldı


HEDEFİMİZ İNSANLARI MUTLU ETMEK

Filmin yönetmeni Adem Kılıç “Beş aylık bir çalışma var. Şimdi hep birlikte izleyeceğiz. Umarım insanlar bolca kahkaha atacaklar. Evimize kapanmadık, birtakım unsurların gölgesinde kalmadık. Herkes kendi işini yaparsa daha ferah bir ortam olacak. Daha komik ve kıpır kıpır bir film. Hedefimiz insanları mutlu etmek” dedi.

Haberin Devamı

Oflu Hoca’nın Şifresi 2nin galası yapıldı

Selahattin Taşdöğen, galaya kendisinden 32 yaş küçük eşi Nevin Taşdöğen’le birlikte katıldı.

Filmde Oflu Hoca’yı canlandıran Çetin Altay ise serinin devamının geleceğini müjdeledi: “Seri devam edecek. Biz ilk konuşurken bile üçlemeydi bu, inşallah 4, 5, 6 devam eder.”

Oflu Hoca’nın Şifresi 2nin galası yapıldı


Yüzümde estetik yok

Ceyda Ateş, “Estetiğiniz var mı?” diye soran muhabirlere “Yüzümde yok, çok şükür. Abartılmamak kaydıyla estetiğe karşı değilim. Estetik yaptırsam, sürekli ekran önündeyim, herkes bunu fark eder” diye yanıt verdi.

Oflu Hoca’nın Şifresi 2nin galası yapıldı

 

BAKMADAN GEÇME!