Ödül töreninde ünlüler geçidi

Güncelleme Tarihi:

Ödül töreninde ünlüler geçidi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2006 00:00

İstek Vakfı Özel Atanur Oğuz Okulları öğrencileri yaptıkları anket sonucu " Yılın en iyileri"ni seçtiler. Ödül törenine bir çok ünlü katılırken salonda büyük coşku yaşandı. Yaşam boyu başarı ödülüne layık görülen isimler Nejat Uygur, Erol Günaydın, Seyfi Dursunoğlu, Adnan Şenses, Hülya Koçyiğit oldu..Aldıkları ödülle mutluluklarını teşekkür ederek belirten ünlü isimler duygulu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

 

Ödül alan diğer isimler ise "Yabancı Damat" dizisi ile Zeki Alasya ve Seray Gezer, "Hababam De Babam" eğlence programıyla Süheyl Uygur, Yılın yazarı İclal Aydın, Yılın filmi seçilen " Babam ve Oğlum" adına Fikret Kuşkan, " Yılın Sanatçısı" olma ünvanıyla Seda Sayan, " Yılın DJ'i" Cem Ceminay, " Yılın Sunucusu" Pınar Altuğ, " Yılın Güldürü Ustası" Müjdat Gezen, " Yılın Haber Spikeri" Defne Samyeli, " Yılın Haber Programı" Arena adına Mine Özbek, "Yılın pop müzik sanatçısı" Gökhan Özen, "Yılın Gazeteci Yazarı" Savaş Ay, Yılın Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy, " Yılın Türk Sanat Müziği Sanatçısı" Zara, " Yılın Türk Halk Müziği Erkek Sanatçısı" İzzet Yıldızhan, "Yılın Müzik Grubu" Yüksek Sadakat ve "Yılın Magazin Tartışma Programı" Dobra Dobra adına Şenay Düdek ve Müge Anlı ödül alan isimler arasındaydı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb1b9df018fbb8f8ab92c6
Nejat Uygur: Gözüm arkada kalmayacak, ve gözümü arkada bırakmayacağınızı bildiğimi için teşekkür ediyorum.

Süheyl Uygur: Behzat yurtdışında olduğu için gelemedi, ödül bana kaldı, çok mutluyum bu yüzden.

Pınar Altuğ: Ben bu ödülü geçen sene de almıştım. Bu senede aldım, ömürboyu layık olmaya çalışacağım.

 

 

/images/100/0x0/55eb1b9df018fbb8f8ab92c8
Zeki Alasya:Bu ödülü almak güzel ama geleceğin büyük insanlarından almak daha güzel, çok onurluyum.

Defne Samyeli: Geçen sene gelemedim ama böyle bir ortam olduğunu bilseydim iki elim kanda olsa gelirdim, gerçekten çok büyük bir mutluluk.

Adnan Şenses: İlk defa bir okuldan ödül aldım bu benim için bir ilk. Bu nedenle kelimelerle ifade edemiyorum.

Seyfi Dursunoğlu: Beni sevmek çok zordur, yaptığım şovlarrdan ötürü, ama siz zoru başardınız, tebrik ve teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Muazzez Ersoy: Ağlamamak için kendimi çok zonr tutuyorum. Çok duygulandım çok sevinçliyim.

/images/100/0x0/55eb1b9df018fbb8f8ab92ca

Seda Sayan: "En güzel ödülü ben bugün sizlerden aldım bunun için sonsuz teşekkür ediyorum. Aldığım ödüllerle oğluma hava atıyorum, o da aldığı kupaları bana gösterek hava atıyor" diyerek Nihat Doğan'la ilgili hiç bir soruya cevap vermedi.

Ödül alan bir diğer isim ise yılın yazarı İclal Aydın'dı. Ödülü almanın mutluluğunu yaşayan ünlü yazar şu açıklamayı yaptı: Küçükken hayaller kurup arkadaşlarıma anlatırdım. Küçükken benim halam Hülya Koçyiğit derdim. Zeki Alasya dayım, Adnan Şenses'ler geçen gece bize yemeğe geldiler aslında babamın liseden arkadaşı falan diye hayaller kurup anlatırdım. Hepsi bir hayaldi, herkes zamanla anladı hayal olduğunu. O zamanlar bütün söylediklerim benim için mucizeydi ama ben o mucizeyi gerçekleştirdim. Kim derdi ki o küçük kız bir gün büyüyecek ve hayalini kurduğu o insanlarla aynı sahnede ödül alacak. Hayat bir mucize ve ben bu ödülü aldığım için gerçekten çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Ödül töreninde ünlüler geçidi
Â
Ödül töreninde ünlüler geçidi
Â
Ödül töreninde ünlüler geçidi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!