Ödül oyununu ünlüler kazandı

Güncelleme Tarihi:

Ödül oyununu ünlüler kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2011 16:26

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Survıvor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasında heyecan devam ediyor.

Haberin Devamı

 Adada düzenlenen oyunlarda Ünlüler-Gönüllüler arasındaki rekabet giderek büyüyor. Adada geçtiğimiz hafta düzenlenen dokunulmazlık yarışmasını Ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler ekibinden elenmesi için Taçmin, Tefik ve Gökhan arasında SMS oylaması yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Gökhan adaya veda eden isim oldu.

Zorlu yarış

Bu haftaki ödül oyununda sucuk ve kola verildi. Barbeküde pişirilen sucukları gören yarışmacılar var güçleriyle oyunu kazanabilmek için mücadele etti. Kurulan platform üzerindeki direklere sarılı olan bezleri bellerine dolayarak dönen yarışmacılar başladıkları noktaya en hızlı şekilde ulaşmaya çalıştı. İlk direği geçen yarışmacı, diğer direkte bekleyen arkadaşıyla direk etrafında dönerek sarılı olan bezi çözdü. Daha sonra bellerine dolanan bezden kurtulan yarışmacılar başlangıç noktasına ulaşmaya çalıştı. İki turdan oluşan yarışmayı ilk olarak bitiren Ünlüler, barbeküde sucuk keyfini doyasıya yaşadı.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!