O Ses Türkiye'de yaşanan ilginç olay!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede yaşanan ilginç olay
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 19:48

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı “O Ses Türkiye”de aşk rüzgarları esiyor. “O Ses Türkiye” yarışmasında geçtiğimiz hafta Emre Sertkaya ile Melek Davarcı'nın sahnedeki duygusal yakınlaşmaları “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara getirmişti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “O Ses Türkiye” tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta elemelerde Emre Sertkaya ile Melek Davarcı'nın sahnedeki duygusal yakınlaşmaları “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara getirmişti. İşte detaylar…

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin 26 Ocak Salı günü yayınlanan bölümünde Emre Sertkaya ile duygusal bağı olduğu sanılan Melek Davarcı'nın aslında bir birliktelikleri olmadığı ancak Emre Sertkaya'nın yarışma içerisinde bir kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Daha ilginç olan durum ise o isim Emre Sertkaya'nın çapraz düellolarda rakibi Busegül Yalçın olmasıydı.

Stüdyo içi yapılan ve 450 kişinin katıldığı oylamada oy farkı 2 olunca Acun Ilıcalı, 2 yarışmacının da bir üst tura çıktığını açıkladı.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'de iki sevgili rakip oldu

Emre Sertkaya Kimdir?

O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı

Sonrasında “Minnet Eyleme” ile farklı bir ses tonu sergileyerek jürileri daha fazla etkilemeyi başarmıştır.

20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!