O Ses Türkiye birincileri kimler? - Tüm sezonlar

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye birincileri kimler - Tüm sezonlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 08:56

O Ses Türkiye 5. sezonu geride bıraktı. 2 Şubat Salı akşamı gerçekleşen 5. sezon O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Peki; Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışmasının eski birincileri kimler? işte; O Ses Türkiye 2012, O Ses Türkiye 2013, O Ses Türkiye 2014, O Ses Türkiye 2015 ve O Ses Türkiye 2016 birincileri...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki ses yarışması O Ses Türkiye tam 5 sezondur Türkiye'nin en iyi seslerini keşfetmeye devam ediyor. 2 Şubat Salı günü ekrana gelen 5. sezon finalinde şampiyon Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.

Bugüne kadar 4 şampiyon çıkaran O Ses Türkiye'de eski birinciler kimler? İşte detaylar...

O SES TÜRKİYE 2012 BİRİNCİSİ OĞUZ BERKAY FİDAN

O Ses Türkiye birincileri kimler - Tüm sezonlar

2012 yılında gerçekleşen ilk O Ses Türkiye'de Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar jüri üyeliği yapmıştı. O Ses Türkiye 1. sezon şampiyonu ise Oğuz Berkay Fidan olmuştu.

İlk sezonu Show TV'de yayınlanan O Ses Türkiye'de Hadise'nin yarışmacısı 4.'ncü, Murat Boz'un yarışmacısı Oğuz Berkay Fidan ise birinci olmuştu.

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ MUSTAFA BOZKURT

O Ses Türkiye birincileri kimler - Tüm sezonlar

O Ses Türkiye 2.sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'dan oluştu. Bu yıl Murat Boz ile Hülya Avşar'ın yarışmacıları birincilik adayı oldular. Ancak finalde Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon olmuştu.

O SES TÜRKİYE 2014 BİRİNCİSİ HASAN DOĞRU

O Ses Türkiye birincileri kimler - Tüm sezonlar

O Ses Türkiye 3.sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan ile Ebru Gündeş gelmişti. 2014 yılındaki yarışmada jüri Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş'ten oluşmuştu.

O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. Tüm dünya formatları arasında bir ilk olan bu gelişmeden sonra O Ses Türkiye 3.sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu.

O SES TÜRKİYE 2015 BİRİNCİSİ ELNUR HÜSEYNOV

O Ses Türkiye birincileri kimler - Tüm sezonlar

Haberin Devamı

Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4.sezonunda şampiyon Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Eşsiz sesi ve eğitimiyle daha yarışmanın ilk gününden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elnur Hüseynov O Ses Türkiye 2015 şampiyonu olmuştu.

O SES TÜRKİYE 2016 BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA

O Ses Türkiye birincileri kimler - Tüm sezonlar

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz'dan oluşuyordu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.

BAKMADAN GEÇME!