O Ses Türkiye benim için doÄŸru seçim

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye benim için doğru seçim
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 31, 2011 06:00

Hadise bilinmeyenlerini Hürriyet Aile'ye anlattı.

Haberin Devamı

Şarkıları, çektiği başarılı klipleri ve şu sıralar ‘O Ses Türkiye’ adlı ses yarışmasıyla gündemde olan Hadise ile hem kariyeri hem de özel hayatı üzerine konuşmaya gittik. Bakalım Hadise bu yoğun iş temposu ile özel hayatını nasıl dengeliyor? Hadise bilinmeyenlerini Hürriyet Aile'ye anlattı.

Son albümünüze gelelim. "AÅŸk Kaç Beden Giyer?" ile ilgili çalışmalar nasıl gidiyor?                           Â

Çok iyi gidiyor, çok mutluyum. "AÅŸk Kaç Beden Giyer?"ÅŸarkımıza da yeni klibimizi çektik. Çok güzel bir çalışma oldu. Klibi ablam çekti, yönetmenliÄŸini ablam yaptı. Aynı zamanda menajerimdir kendisi. Ablam benim menajerim, arkadaşım, her ÅŸeyim (Gülüyor). Çok mutluyum çünkü çok güzel bir ekiple çalışıyorum basın danışmanımız, plak ÅŸirketimiz herkes çok iyi. Herkes ulaÅŸmak istediÄŸim yeri çok iyi görebiliyor o yüzden çok mutluyum. Müzikal anlamda da her ÅŸey çok yolunda, süper gidiyor. Bundan sonra zaten üç klip daha çekmeyi planlıyoruz. Çok fazla ara vermek istemiyorum. Â

Haberin Devamı

Siz şu anda sadece başarılı ve güzel bir kadın değil, güçlü ve seksi bir kadın imajı da çiziyorsunuz. Hangi kavram sizin için daha ön planda?

Her şeyden önce sanatımın önde olmasını isterim. Tabii sanatımın ardından şovlarım, saçım, makyajım ve kıyafetim de ilgi çekmeli. Hadise dendiğinde herkes için ilk akla gelenin değişeceğini düşünüyorum. Size göre güçlü bir genç kadın, başkasına çok seksi, diğerine de çok iddialı gelebilirim. Bu konuda aslında çok fazla yorum yapamam. Herkes beni kendine göre izliyor, herkes kendi duygusuna göre yorum yapıyor. Benim için önemli olan sadece işimle insanların karşısında olmak, bu benim en büyük sınavım diyebilirim. Ve şu anda olduğum yer beni çok mutlu ediyor bir sanatçı olarak. Tabii ki benim rüyalarım çok fazla, varmak istediğim nokta da daha farklı olabilir ama şu an çok mutluyum, inşallah bu böyle devam eder.

Acun ılıcalı ile "O Ses Türkiye" adlı yarışma programına baÅŸladınız. Nasıl gidiyor program?    Â

Çok güzel gidiyor, benim için çok doğru bir proje diye düşünüyorum. Çok teklif geliyor ama doğru bir projede yer almak kadar önemli bir şey yok bence. Bu yüzden seçtiğim projeler benim için çok önemli. Bu bir müzik yarışması. Orada hiçbir şekilde jüri üyelerinin arasında bilerek tartışma çıkartılmıyor. Öyle bir şeye izin de verilmiyor. Acun, bu konuda çok profesyonel bir adam. Acun’dan teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Buluştuğumuzda Acun’un programı anlatış şekli beni çok etkiledi. Çok iddialı, çok inanarak konuştu. Çok etkilendim ve konu müzik olunca hemen kabul ettim. Çok eğlenceli bir program ve en önemlisi bu programı kazanan müzik dünyasında yerini bulacak.

Haberin Devamı

Diğer jüri üyeleriyle tatlı bir çekişme var arada.

Evet öyle. Yarışmada dört tane jüri üyesi var, hepimiz takımlarımızı kurmaya çalışıyoruz. İlk aşama o. Takımımızda toplam 18 yarışmacı olması lazım. Yani 18’e varana kadar kendi aramızda bir çekişme yaşıyoruz (Gülüyor).

RÖPORTAJIN DEVAMI HÃœRRÄ°YET AÄ°LE'DE                                                                                                                Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!