O Hayat Benim 87. son bölümde büyük şok - İzle

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 87. son bölümde büyük şok - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 10:29

FOX TV'nin başarılı dizisi O Hayat Benim dün akşam akıllara kazınacak bir bölümle ekranlara geldi. O Hayat yeni bölümde Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çökecektir. O Hayat Benim 87. son bölümü haberimizde bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

FOX TV'de yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen O Hayat Benim dün akşamı 87. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son yayınlanan bölümünde büyük sürprizler var. İşte bu hafta O Hayat Benim'de olacaklar...

Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çöker. Hanife pes eder. Kurtulmak için her şeyi anlatmak üzeredir. Ganimet ise Zeynep’i kaybetmektense ölümü bile göze almaya hazırdır. Hanife’nin evi kuşatma altındadır artık... Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır. Hülya ise Kenan’ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterir... Bahar’ın tek sığınağı Ateş’tir. Ancak Ateş’in önce Arzu’yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttır. Arzu ise Ateş’i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıdır.

Haberin Devamı


O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE

Bahar ve Efsun için, Hasret’in mirasına el koymak için kendilerini kaçıran Erkıranların akıbeti, kimseye sığınamayacakları, kimseden yardım isteyemeyecekleri bir kaçış sürecinin başlangıcı oldu.
Bir tarafta Efsun’un kaybolduğunu fark eden Sultan ve Arda, diğer tarafta Bahar’a ulaşamayan Ateş, iki kız kardeşi bulmak için büyük bir arama başlattı. Arda ve İsmail de Efsun’u kurtarmak uğruna karşı karşıya geldi. Mehmet Emir ise Kenan’ın yeni tuzağının içine doğru yürümekteydi. Aniden ortaya çıkan esrarengiz bir kadın, Mehmet Emir’in hayatını altüst etti.
Cezaevindeki Ganimet ise Zeynep’e gerçek annesiyle ilgili bütün gerçekleri anlatmaya karar verdi. Ancak Hanife mahallede Sultan’a diz çöktürmeyi çoktan başarmıştı...

  O HAYAT BENİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!