'O gün önlemsizdim'

Güncelleme Tarihi:

O gün önlemsizdim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2012 00:00

Boşanması, yeni klibindeki tarzı, kimlerle mesajlaştığı... Ve son olarak selülitleri... Son dönemde neredeyse her adımı haber olan Gülben Ergen, “selülit” muhabbetine son noktayı Elele dergisine verdiği röportajda koydu: “Selülitler, bedenimin en güzel izleri... Ben bedenimle barışığım.” Ergen, fotoğrafların çekildiği gün önlemsiz olduğunu da söyledi.

Haberin Devamı

BU GÖRÜNTÜLER ÇOK KONUŞULMUŞTU (FOTO-GALERİ)

Gündemde olmak! Yine son günlerde Türkiye sizi konuşuyor. Bu sizi sıkmıyor mu artık?         

- Katiller de meşhur, ressamlar da meşhur. Zeki Müren gibi düşünemiyorum. Reklamın iyisi, kötüsü, her türlüsü kabulüm değil. Yani, gereksiz bir gündem. Tenimin içindeki dokuların 20 gündür magazin, ekonomist, politikacı, kadın hakları, feministler, dostlar, düşmanlar tarafından toplanıp tartışılması, yazılması, yorumlanması... Gereksiz buluyorum bunları. Eğlenmekten başka, gülmekten başka çarem yok.

Pek çok ünlünün haberinin ömrü birkaç gün. Sizinle ilgili haberlerse bomba etkisi yaratıyor. Herkes üzerine konuşuyor. Uzmanlar bile işe karıştırılıyor. Neden Gülben Ergen’le ilgili her haber bu kadar çok konuşuluyor?

- Belki ben yorum yapmadığımdandır, benden başka herkesin yorum yapması, tartışması. Dava da açmıyorum yıllardır, bu sebeple belki gereksiz bir yorum rahatlığı mevcut.

Peki şu mevzu bahis olan ‘selülit’ kelimesi size ne ifade ediyor?

- Bedenimin en güzel izleri...

Siz o haberi ilk gördüğünüz an neler düşündünüz, neler hissettiniz? 

- Yeni değil bu haberler, 10 yıl önce de böyleydi. Konser veya bir televizyon programım sırasında çekilen bir fotoğrafımla başlamıştı her şey. Yıl 2012; yeniden patlattılar. Bir ressam nasıl ellerini, gözlerini, hayal dünyasını kullanarak mesleğini bize sunuyorsa, ben de sahneye çıkan ve şarkı söyleyen bir sanatçı olarak öncelikle sesim, aklım ve bedenimi mesleğimi sergilerken harmanlıyorum. Ama... Haftalardır kullanılan kareler mesleğimin bir parçası değil. Hiçbir iz bırakmaz bu haberler bende! Bir gülüşüm, şarkım, sahnem, kostümüm, saçım o haberleri ezer geçer. Sermayem olan farklı değerlerim var benim...

HALK PLAJINDAKİ  O GÜN ÖNLEMSİZDİM

Bedeninizle barışık mısınız peki? En sevdiğiniz fiziksel özelliğinizi ve en sevmediğinizi sorsak… 

- Nasıl barışık olmam! O bedeni bana lütfedene ayıp olmaz mı? Dişlerimi, ellerimi, boynumu, tenimi hele gözlerimi pek severim. En sevmediğimi söylemeyeceğim!

Türkiye’nin ‘Gülben Ergen’i olmak bazen zor geliyor mu? Keşke sıradan bir hayatım olsaydı diyor musunuz?

- Kimse beni zorla Gülben Ergen yapmadı, yıllarımı aldı bu zorluklara sahip olmak. Çok şikayetim var evet, sırtımda bin ton yük var evet, ama alıştım, alışmak zorundaydım. Sıradan bir hayatı da bazen sığdırabiliyorum günüme, geceme... İşte o halk plajında görüntülendiğim gün de öyle bir gündü, önlemsizdim...

Mağdur görünmekten hoşlanmıyorsunuz değil mi?

- Galiba evet. Işıklar yanarken ya da şarkı söylerken zor ağlayanlardanım ben. Ama çok ağlarım, salya sümük hakkını vere vere ağlarım, odama çekilirim, yatağıma sığınırım.

Bir de “Başkalarının selülitleriyle dalga geçti, başına geldi” dediler...

- Dalga geçmek üslubumda yok, başkalarının bedeni ilgi odağım hiç olmadı, olmayacak da.

ÇOCUKLARIMLA YENİ BİR HAYATA BAŞLADIM

“Çocuklar Gülsün Diye” projesi nasıl gidiyor?

Haberin Devamı

- Altı anaokulumuzu yapıp teslim ettikten sonra kampanya bitti. Ama ben bitiremedim. Düşündük, araştırdık ve ekipçe karar verdik, bir üst kademeye geçip dernek olduk. Şimdi 11’inci anaokulumuzu açtık.

Sizin çocuklar gülüyor mu peki? Onların mutlu büyümesi adına özellikle nelere dikkat ediyorsunuz?

- Hayat ne getirirse onu yaşıyoruz. Ağam, paşam diye diye erkek evlat yetiştirmenin manası yok. Benim bildiğim anladığım mutluluk, sevmek sevilmek ve güvenmek üzerine kurulu. Seviyorum onları, hem ne sevmek... Oyun seviyorlar oynuyoruz, deniz seviyorlar yüzüyoruz, horoz gibi yap diyorlar ötüyorum, şimdi de kedi ol diyorlar miyavlıyorum. Özellikle dikkat ettiğim bir şey yok yani, budur olayımız.

Üç erkek çocukla nasıl bir dünyanız var?

- Bu gerçek bir masal; anlatacak kelimem yok. Anneyim... Özrüm, gerçeğim tek kimliğim anneliğim, gerisi yalan dolan... Mucize bu mucizeeee! Karnımdan göğsüme, göğsümden kucağıma, kucağımdan okula gidiyorlar... Atlas’ın, Ares’in ve Güney’in annesiyim; deliriyorum zevkten, bilmem anlatabildim mi?

Çocuklar boşanmayı nasıl karşıladı? Zorlandığınız noktalar oluyordur mutlaka…

- Durumu anlamamaları ve zorlanmamamız elbette mümkün değil. Yeni bir yaşam seçtik sonuçta. Yeni bir hayata başladık birlikte...

Haberin Devamı

DİZİ DEĞİL SİNEMA İSTİYORUM

Geçtiğimiz aylarda klibinizle gündemdeydiniz. “Vıdı Vıdı”daki tarzınız epey konuşuldu. Rock tarzı styling’den sonra, rock parçalar da dinler miyiz sizden?

- Yeniliğe açığım ama rock benim müziğimden çok farklı. “Vıdı Vıdı” biraz düzenlemesi ve şarkının tavrı gereği klibinde değişiklik yaptırdı bana. Elinde gitar, gözlük ile farklı bir Gülben oldum. Fena da değildi.

Peki ya oyunculuk? Tekrar sizi rol yaparken görmemiz mümkün mü?

- Sinema isterim. Oyunculuğumu sergilemek benim için de büyük zevk olur ama dizi zor. Çünkü haftada en az 3-4 günümü alır bu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!