O dudakların sahibi var

Güncelleme Tarihi:

O dudakların sahibi var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2007 14:04

Tarkan, dün geceki Antalya konserinde kendisini öpmek isteyen genç kıza "O dudakların sahibi var" dedi.


Tarkan, dün gece IC Green Palace Otel'deki konserinde çoğunluğunu Rusların oluşturduğu hayranlarını coşturdu. Konserin ortasında güvenliği aşıp, sahneye çıkmayı başaran bir genç kız, dudaklarından öpmek isteyince Tarkan, “O dudakların bir sahibi var” dedi.Otelin kumsalında hazırlanan özel alandaki platformda konser veren Tarkan'ı çoğunluğunu Rus turistlerin oluşturduğu 5 bin hayranı izledi. Şarkıları ve danslarıyla hayranlarını büyüleyen megastar, konserinin ortasında tacize uğradı.
Güvenlikçilerin elinden sıyrılıp, koşarak sahneye çıkan 18 yaşlarındaki bir genç kız, “Seni seviyorum Tarkan” diye bağırdıktan sonra, Tarkan'ın üzerine atladı. Bacaklarını beline, kollarını da boynuna dolayan genç kız, popstarı dudaklarından öpmek istedi. Buna izin vermeyen ve bir taraftan da şarkı söyleyen Tarkan, “Dur kız, yapma” dedi. Parçanın bitiminde güçlükle sakinleştirdiği kızı platformdan indiren Tarkan, “Herkesin gözü önünde tacize uğradım. Az kalsın namus gidiyordu. O dudakların bir sahibi var, değil mi?” diye konuştu. Hayranların alkışı üzerine Tarkan, “Hepinizi seviyorum” diye bağırdı.
Konser sırasında Tarkan, parça aralarındaki konuşmalarını Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak üç dilde yaptı. Basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verilmeyen konser, 2 saat sürdü.

Haberin Devamı

Tarkan'ın fotoğrafları için tıkla!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!