O da kısa evlilik kervanına katıldı

Güncelleme Tarihi:

O da kısa evlilik kervanına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2008 00:00

ABD’li ünlü film yıldızı Eddie Murphy, 2 hafta önce evlendiği film yapımcısı eşi Tracey Edmund’dan ayrıldı.

Çiftin evliliği 2 hafta sürdü. People magazin dergisinin haberinde, 1 Ocakta, Fransız Polenzyası’na ait Bora Bora Adası’nda evlenen Eddie Murphy ve Tracey Edmund çiftinin, evliliklerini ABD’de yasal hale getirmek için, bu ülkede yapmaları gereken töreni yapmamaya karar verdikleri duyuruldu. Dergi, yazılı açıklamada bulunan 46 yaşındaki Murphy ile Edmonds’un (40), evliliklerini ABD’de yasal hale getirmeyeceklerini ve arkadaş kalmak istediklerini ifade ettiklerini yazdı.

Dergide, çiftin yaptıkları ortak yazılı açıklamada "Daha fazla düşündükten ve konuyu tartıştıktan sonra, söz konusu yasal töreni, ilişkimizi daha fazla tanımlamaya gerek olmadığı için yapmamak konusunda ortak karara vardık. Bora Bora’daki son sembolik birliğimiz, birbirimize karşı manevi seviyede duyduğumuz derin aşk, arkadaşlık ve saygıyı temsil etmekle beraber, arkadaş olarak kalmaya karar verdik" ifadelerine yer verildi.

Murphy, 13 yıl evli kaldığı ve 5 çocuk sahibi olduğu eşi Nicole’den 2006 yılında boşanmasının ardından Spice Girls grubundan Melanie Brown’dan bir kız çocuğu sahibi olmuş, ancak doğumdan 4 ay sonra bebeğin babasının kendisi olduğunu resmen kabul etmişti.

KISA SÜREN EVLİLİKLER

Çocukluk aşkıyla

Britney Spears, 2004 yılında, çocukluk aşkı Jason Allen Alexander’la sürpriz bir biçimde evlendi, ancak 55 saat sonra yine sürpriz biçimde boşandı. Daha sonra da iki çocuğunun babası dansçı Kevin Federline ile evlendi.

Çok sarhoştum hákim bey

Basketbolun hırçın yıldızı Dennis Rodman, ilk eşi Annie Banks’le topu topu 82 gün aynı yastığa baş koyabildi. Beş yıl sonra ise seks bombası Carmen Electra’yla evlendi. Ama bu evlilik de bir hafta sürdü. Rodman boşanma davasında "Çok sarhoştum hakim bey! Nasıl evlendiğimi hatırlamıyorum bile" dedi.

Kumsalda romantizm

Ünlü yıldız Renee Zellweger, 2005 Mayısı’nda country şarkıcısı Kenny Chesney’le bir kumsalda evlendi. Çiftin birbirlerine sırılsıklam aşık oldukları söyleniyordu. Ama aradan 15 gün bile geçmeden Renee Zellweger evliliğinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Sadece 2 gün

Hande Ataizi, 2004 Ekimi’nde 1,5 yıldır birlikte olduğu avukat Fethi Pekin’le sadece iki gün evli kaldı ve tek celsede boşandı.

19 yaşında evlendi

Drew Barrymore, 19 yaşındayken Jeremy Thomas adlı bar sahibiyle evlendi, 29 gün sonra da boşandı. Drew Barrymore, ikinci eşi oyuncu Tom Green’le de sadece 5 ay evli kaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!