O da estetiği düşünüyor

Güncelleme Tarihi:

O da estetiği düşünüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2007 00:00

Güzellik abidesi Liv Tyler da estetik ameliyata karşı olmadığını ve bıçak altına yatabileceğini açıkladı. Sağlık uzmanlarının eleştirdiği oyuncuya sanatçı dostları sahip çıktı.

Beyazperdenin en güzel kadınları arasında gösterilen Liv Tyler’ın estetik operasyon yaptırmayı düşündüğünü açıklaması Hollywood’da büyük tartışmalara neden oldu. Sağlık uzmanlarının eleştirdiği Tyler’a sanatçı dostları sahip çıktı. 1 Temmuz’da 30 yaşına basan ünlü oyuncu, 2003 yılında anne olunca aldığı kiloları uzun süre verememişti. Tyler’ın doğum sonrası aldığı kiloların yarattığı deformasyon yüzünden estetiği düşündüğü belirtiliyor.

Jessica Alba: "Estetik yaptırmayacağım diyemem. Çocuk sahibi olan bir annenin yaşadığı deformasyonu atlatması zor. Bu yüzden Liv’i haklı buluyorum."

Scarlett Johansson: "Her zaman plastik cerrahiye inanmışımdır. Yaşlandığımda mumya olmak istemiyorum. Liv gibi herkes estetik yaptırmak isteyebilir."

Kyra Sedgwick: "Makyaj yapmakla botoks arasında bir fark var mı? Tabii ki, yok. Güzelliğini düşünen her kadın istiyorsa estetik ameliyat olabilir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!