O da aldatılmış

Güncelleme Tarihi:

O da aldatılmış
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 11:09

1983 yılında Türkiye, 1984 yılında ise Avrupa Güzeli seçilen Neşe Erberk, ilk kez biten evliliğindeki bir sırrı paylaştı.

Haberin Devamı

Türkiye eski güzellerinden Neşe Erberk boşanma nedenini ilk kez açıkladı. 1983 yılında Türkiye, 1984 yılında ise Avrupa Güzeli seçilen Neşe Erberk, ilk kez biten evliliğindeki bir sırrı paylaştı. Eşi tarafından ihanete uğradığını söyleyen Erberk Bugün'e konuştu: "Kimse bilmiyordu ama ben de ihanete uğradım. O dönem bitti. Benim için hiç önemi yok. Ben o işi hazmettim. Mutsuzluğu yaşadım ama ne çevreme, ne çocuklarıma belli etmedim. Kendi içimde yaşadım, kendi içimde hallettim. Problemsiz, mutlu ayrılan yok. Bunu da herkese ilan etmenin anlamı yok."

Dokuz yıllık tekstilci eşi Ayk Gurdikyan'dan boşandığında üçüzleri için ayda sadece 700 dolar gibi mütevazi bir para talep ettiğini anlatan Erberk sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben zaten kendi ayakları üzerinde duran birisi olduğum için yüklü tazminat istemedim. Kızlara bir baba olarak desteği olsun diye bu parayı talep ettim. Eğer kendinize güvenen hayata mutlu bakan bir insansanız o evlilik yürümediyse noktayı koymayı bilmelisin. Altını kurcalayıp ekstra anlamlar çıkarmak çok yanlış."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!