Nur Yerlitaş makyajsız fotoğrafını paylaştı!

Güncelleme Tarihi:

Nur Yerlitaş makyajsız fotoğrafını paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 16:06

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabında gece yatarken makyajsız fotoğrafını paylaştı. Yerlitaş’ın bu fotoğrafına bazı takipçilerinden ilginç yorumlar geldi. İşte; Nur Yerlitaş'ın makyajsız fotoğrafı.

Haberin Devamı

Ekranların sevilerek izlenen stil yarışması İşte Benim Stilim programının favori jüri üyelerinden biri olan Nur Yerlitaş, makyajsız fotoğrafı ile takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Nur Yerlitaş, gece makyajını temizleyip yatacağı sırada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Makyajsız halde çektiği fotoğrafının altına da “Makyajımı sildim, yatarım” notunu yazdı. Nur yerliyaş’ ın bu fotoğrafına kısa sürede yorum yağdı.

Nur Yerlitaş makyajsız fotoğrafını paylaştı

Nur Yerlitaş’ ın bazı takipçileri “Çok korktum” şeklinde tepkili yorumlar yazarken, bazı takipçileri ise “Yine çok tatlısınız”, “Çok seviyorum sizi” gibi yorumlar yaparak yaşına rağmen çok iyi göründüğünden bahsettiler.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş kimdir?

Nuray Yerlitaş bilinen ismi ile Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 yılında İstanbul’ un Vefa semtinde dünyaya geldi. Baba tarafından Laz, anne tarafından ise Arap asıllıdır. Başarılı modacı Nur Yerlitaş, bir çok televizyon programında jüri üyeliği, bir reklam filimde ve Demet Akalın’ ın “Türkan” isimli klibinde oynadı. Şu an, TV 8’ de yayınlanan İşte Benim Stilim’ de jüri üyeliği yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!