N'olur Ayrılalım 1. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla izleyenleri heyecanlandırdı!

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım 1. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla izleyenleri heyecanlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 18:18

N'olur Ayrılalım 1. bölümüyle bu akşam ekranlarda yerini alıyor. Fox TV ekranlarının yeni dizisi N'olur Ayrılalım, herkes tarafından merak konusu olmuş durumda. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Yeni dizinin başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncuların bulunduğu N'olur Ayrılalım 1. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

Haberin Devamı

Fox TV'nin umut dolu yeni dizisi N'olur Ayrılalım yarın akşam ekranlarda yerini alıyor. Yeni dizi hem başrol oyuncuları hem de konusuyla herkesin ilgisini çekmiş durumda. N'olur Ayrılalım dizisinin başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. Herkesin dikkatini çeken dizi 1. bölüm detayları ve fragmanlarıyla sizlerle...

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.
Merakla beklenen eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” 15 Temmuz'da FOX’ta!

Haberin Devamı

N'OLUR AYRILALIM DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Azize, abisi Yusuf ve babaannesi Nazife ile birlikte yaşayan klasik bir kızdır. Azize’nin tek isteği, iki yıldır yanında reji asistanı olarak çalıştığı ve deli gibi de aşık olduğu televizyonun altın çocuğu Turgay Atalay’ın onu fark etmesidir. Turgay değil Azize’nin hislerini fark etmek, daha onun adını bile öğrenmemiştir bu iki yıl içinde. Ulaş, kendisini yardıma muhtaç olan insanların sorunlarına dikkat çekmeye adamış bir belgesel yapımcısıdır. Lâkin, Ulaş’ın asıl ilginç özelliği modern bir “Telli Baba” olmasıdır. Ulaş’ın terk ettiği kızlar, çok kısa bir zaman sonra hayatlarının erkekleri ile tanışmakta ve büyük bir aşk evliliği ile de mutluluğa yelken açmaktadırlar. Turgay yeni programı için aykırı bir fikir aramaya karar verir. Turgay Ulaş efsanesine bayılır ve anında yeni programının adına karar verir; N’olur Ayrılalım!İsimsiz genç bir kız Ulaş ile sevgili olacak, Ulaş kızı terk ettikten sonra ise o kız gidip hayatının aşkını bulacaktır. Tüm bu süreci de Turgay ve ekibi gizli kamera ile saniye saniye çekecektir. N'olur Ayrılalım Cuma 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

N'OLUR AYRILALIM 1. BÖLÜM FRAGMANI

N'OLUR AYRILALIM 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

OYUNCULAR

Nilay Duru (Azize Ilgazoğlu), Aras Aydın (Ulaş Vardar), Gürgen Öz (Turgay Atalay ), Nilperi Şahinkaya (Temmuz Akıncı), Osman Karakoç (Yusuf Ilgazoğlu), Hilal Uysun (Çiğdem Şanlı), Duygu Karaca (Saadet Börekçi),Ayşe Selen (Nazife hanım), Meriç Başaran (Şükufe Börekçi), Hüseyin Soysalan (Nadir Erciyesli), Özgül Sağdıç (Irmak Erciyesli) , Eray Ayaz (Ateş Erciyesli)

BAKMADAN GEÇME!