NiÅŸan haberini öÄŸrenince neler söyledi

Güncelleme Tarihi:

Nişan haberini öğrenince neler söyledi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 14, 2011 12:16

Önceki gece Cihangir'de görüntülenen Rafet El Roman eski eşinin nişanlandığı haberini öğrenince; "Darısı başıma" dedi.

Haberin Devamı

"NÄ°ÅžANLANDIÄžINI SÄ°ZDEN DUYUYORUM"

Geçtiğimiz gün Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop Ankara’da nişanlanmıştı. Rafet El Roman nişan haberi için şunları söyledi; "Ben zaten kendisine her zaman söylüyordum. Sana değer veren, seni mutlu edebilecek, ciddi düşünen birisi girerse hayatına ben mutlu olurum dedim. 10 yıl oldu zaten artık zamanı geldi diye düşünüyorum darısı benim başıma."

"BÄ°Z FAZLA GÖRÜŞMÃœYORUZ"  Â

Geçtiğimiz yaz aylarında birlikte görüntülenen çiftin yeniden barışacağı yönünde çıkan haberlerin ardından ani bir kararla nişanlanan Tuğba Altıntop çocuklarının babası Rafet El Roman’a haber vermeden nişan yapmış, ünlü sanatçı El Roman "Bana haber vermedi zaten kendisiyle fazla görüşmüyoruz bir tek çocukların aracılığı ile nadir olarak konuşuruz onun dışında görüşmemiz olmaz. Gerçekten sevindim, Allah mutlu mesut etsin mutlu olsun" dedi.

Haberin Devamı

"ÖNCE KENDİLERİ BİR TANIŞSINLAR"

Tuğba Altıntop sürpriz nişanın ardından nişanlısı Lvent Dörter’i Rafet’le tanıştırmak istiyorum şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Bu konu üzerine ünlü şarkıcı şöyle konuştu, "Önce kendileri tanışsınlar, birbirlerine alışsınlar ileriki dönemlerde biz de tanışırız." (Ayakligazete.com)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!