Nihat Doğan yine tweet attı! Büyük tepki aldı!

Güncelleme Tarihi:

Nihat Doğan yine tweet attı Büyük tepki aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 15:51

Geçtiğimiz yıl Mersin’de vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın ölümünden sonra attığı tweet ile büyük tepki alan ve tüm işleri alt üst olan Nihat Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için attığı tweet ile büyük tepki topladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

11 Şubat 2015 tarihinde, Mersin’de vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın ölümünün ardından attığı tweet ile Nihat Doğan’ın hayatı kararmıştı. O günden sonra Nihat Doğan’ın bir çok işi ve programı iptal olmuştu. İşte detaylar…

Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayetinin ardından şu tweet’i atmıştı: “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın”.

Bu talihsiz tweet’in ardından hayatı kararan ve suskunluğunu koruyan Doğan, geçtiğimiz gün, Dünya kadınlar Günü için bir tweet daha attı, ortalık yine karıştı.

Nihat Doğana Tepki yağıyor

Yine Tweet Attı, Büyük tepki Aldı!

Haberin Devamı

Uzun bir süredir sessizliğini koruyan Nihat Doğan, geçtiğimiz gün “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir tweet daha attı.

Doğan attığı tweet’te; “Kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun..” diyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Bu tweet sonrasında büyük tepki alan Doğan, suskunluğunu bozmadı.

İşte o tepkilerden bazıları

Nihat Doğana tepki yağdı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!