Nice senelere

Güncelleme Tarihi:

Nice senelere
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2004 01:45

Kayahan, doğum gününü önceki akşam Gömeç’teki evinde yakın dostlarının katıldığı bir partiyle kutladı. DMC de bir sürpriz yapıp, sanatçının evine piyano gönderdi.

Kayahan’ın piyano eşliğinde ilk kez yeni şarkısı ‘Güvercin’i seslendirdiği geceye katılanlar arasında İskender Paydaş, Suat Suna, Melike Öcalan, Ercan Saatçi, Sonay Dikkaya ve Ufuk Yıldırım da vardı.

Sevgililer birlikte

Akrep Nalan, sevgilisi Ali Şan’la Etiler Şamdan’daki Mehmet Tuna’nın doğum gününe katıldı. Dört yıldır birlikte olan Şan ile Nalan, iki yıl önce ayrılmıştı. Ancak birbirleri için yaratıldıklarına kanaat getirince yeniden bir araya geldiler. Görünüşe bakılırsa da yolları bir daha ayrılmayacak.

Şimdi eskiye rağbet var

Semiha Şakir Lisesi’nde düzenlenen Sezen Cumhur Önal’la müzik söyleşisine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Geçmişten günümüze Türk pop müziğinden örnekler veren ve ‘Müzik dostluğun adresidir’ diyen Önal’ın ‘Bit pazarına nur yağdı’ sözleri de gülüşmelere yol açtı. Eski şarkıların milenyumda yeniden gündeme geldiğini, bir zamanlar Özdemir Erdoğan’ın seslendirdiği ‘Duyduk Duymadık Demeyin’ adlı şarkıyı şimdilerde Hande Yener’in söylediğini belirten Sezen Cumhur Önal’a, söyleşinin bitiminde okul müdiresi Yıldız Köksalan tarafından bir de plaket verildi.

Sarı saçları beğenmedi

Cem Yılmaz’ın, Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki tek kişilik oyununu bir kez daha izlemeye giden Deniz Akkaya, çıkışta objektiflere işte böyle yansıdı. Saçlarını sarıya boyatıp kısaltan Akkaya, ‘Saatlerce uğraştık... Kısalttırıp sarıya boyattım ama pişman oldum. Kendimi böyle beğenmedim. En kısa zamanda eski rengine döneceğim’ dedi. Akkaya, çıkışta Honda Civic marka bir otomobille ayrıldı.

Berna’lık pozlar

Tarkan’ın baldızı olarak ünlenen Berna Öztürk, gittiği her yerde ilginç giyimi ve tarzıyla ilgi çekiyor. Öztürk geçtiğimiz günlerde de Efes Light’ın Ankara’daki satış noktalarında gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğinde DJ olarak görev aldı. Başkent’in en ünlü mekanlarından birinde DJ’lik yapan Öztürk’ün keyfi yerindeydi. Kendini müziğe kaptıran Öztürk bol bol frikik verdi, gazeteciler de bu anları görüntüledi.

Defile bahane

Türk ihracatçıları birliği merkez binasında düzenlenen Penti Tekstil çorap defilesinde, çoraplardan çok yabancı uyruklu mankenlerin dekolteleri konuşuldu. Macar manken Natina’nın dansları ile renklendirdiği şovda iç çamaşır giymeden çorap tanıtması, izleyenleri şok etti!

Bu aralar mutsuz

Hep neşeli görmeye alıştığımız Hande Yener’in bu aralar pek keyfi yok. Yakın zamanda sevgilisi Moris Kohen’den ayrılan Hande’nin yüzünden düşen bin parça. Kendini gece gezmelerine kaptıran şarkıcı bar açılırken giriyor, kapanana kadar da çıkmıyor. Önceki gece de Etiler Şamdan çıkışı objektiflere yansıyan Yener, yine üzgündü.

Sakal yakışmış

Mudo’nun sahibi Mustafa Taviloğlu 6 aydır sakal bırakıyor. Sakallarını kesmeyeceğini belirten Taviloğlu’nun eşi Lüset Hanım da bu yeni imajdan hoşnut... Lüset Taviloğlu’na göre, ak düşen sakalları Mustafa Bey’in yakışıklılığını bir kat daha arttırıyormuş.

Saçlar beyazladı

Adnan Şen’ın yaşı 40’a yaklaştı. Saçlara da yavaş yavaş aklar düşmeye başladı. Geçen gün Etiler Şamdan çıkışı Murat-Sitare Akdilek çiftiyle arabasını bekleyen Şen’e kapı görevlileri de beyazlayan saçlarından söz ettiler. Bu samimiyet de nereden geliyor derseniz... Şamdan her anlamda bir klasiktir. Müdavimleri gibi kapı görevlileri bile değişmez. 28 yıllık Şamdan’a en az 20 yıldır giden Adnan Şen’in de görevlilerin hemen hemen hepsiyle sıcak bir diyaloğu vardır. İşte samimiyetin kaynağı bu...

Eşi zor durumda

Ceyla Şahvanaz’ın Londra’da yaşayan eşi Şeri Şanvanaz’ın işleri son haftalarda iyi gitmiyormuş. Mali sıkıntı içinde olduğu fısıldanan Şeri Şahvanaz, durumunu düzeltmek için haftanın yedi günü işlerinin başındaymış. Bu yüzden yaşamını İstanbul’da sürdüren Ceyla Hanım da kadın arkadaşlarıyla gezmeyi tercih ediyor gecelerde...

Sevgilisini saklıyor

Zeynep Tunuslu son bir aydır hep yalnız geziyor. Son olarak Etiler Şamdan’ın çıkışında gördüm, yine yalnızdı. Ama bu görüntü yanıltıcıymış. Çünkü dostları, Tunuslu’nun iki haftadır bir işadamıyla flört ettiğini fısıldıyorlar. Gözlerden uzak yerlerde buluşmayı tercih eden Zeynep Hanım ile sevgilisi, sevgilerinden emin olmadan ortalığa çıkmayacaklarmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!