New York'ta düğün Savarona'da kutlama

Güncelleme Tarihi:

New Yorkta düğün Savaronada kutlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yılın düğününün İstanbul etabı da nihayet gerçekleşti. Ceylan Pirincioğlu'nun organize ettiği geceye Yiğit Şardan, Ünver Oral, Kahraman - Julide Sadıkoğlu, Oya - Bülent Eczacıbaşı, Zeynep - Osman Çarmıklı, Erol - Tilda Tezmen, Yasemin - Cefhi Kamhi, Mehmet - Canan Barlas, Ralf Tezmen, Selin Toktay, Defne Samyeli ve eşi Eren Talu gibi birçok ünlü sima katıldı.

Velidedeoğlu çiftinin düğün pastası ise, Tarabya Benek Pastanesi tarafından hazırlandı. Pastanın üzerinde ise, 'We Love' yazıyordu. Davetliler için hazırlanmış düğün şekerleri de oldukça ilginçti. Dikdörtgen kutu şeklinde hazırlanan düğün şekeri kutusunun içinde şeker yerine küçük pasta dilimi konulmuştu.

HAYATIMIN EN ÖNEMLİ TEKLİFİ

Saat 22.00'ye kadar süren kokteylin ardından davetliler geminin kıç tarafının özel olarak kapatıldığı bölümde yemek yediler. Açık büfe olarak hazırlanan yemekte gece boyunca piyano çalındı. Yemekten sonra ise davetliler bol bol dans ettiler.

Gecede Alinur Validedeoğlu ve Mehmet Barlas birer konuşma yaptı. Velidedeoğlu yaptığı konuşmada, ‘‘Bugüne kadar işim gereği birçok şirkete tekliflerde bulundum. Bunların cevaplarıyla zaman zaman sevindik, zaman zaman üzüldük. Ama hayatımın en kısa yani 10 saniyelik teklifi ve en önemlisi evlenme teklifim oldu. Saniyeler bana 15 yıl gibi geldi. Bu da hayatımın en güzel tekliflerindendi ve beni çok mutlu etti’’ dedi. Barlas ise, ‘‘Globalleşme sürecinde Amerika ile iyi ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. Buna en güzel halkayı Alinur oradan bir gelin alarak oluşturdu’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!