Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2008 00:00

Atla kızak keyfi

Kartepe The Green Park Resort yarıyıl tatilinin son haftası için özellikle çocuklara yönelik renkli bir tatil paketi hazırladı. Konuklar atlı kızakla, karlar arasında yolculuğa çıkacak. Dört kişilik gruplar halinde yapılacak 30 dakikalık turların kişi başı fiyatı 20 YTL. Ayrıca kayak bilmeyen çocuklara profesyonel eğitmenler kısa sürede kayak yapmasını öğretiyor. Yarı yıl tatili boyunca çift kişilik odalar hafta içi 240, hafta sonu 400 YTL. Fiyatlara oda, açık büfe kahvaltı, beş çayı, akşam yemeği, gece çorbası ve sağlık kulübü dahil. İsteyenler kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, oyun salonu ve çocuk oyun salonundan yararlanabilecek.

Sevgililere özel mönü

Kemer Türkiz Hotel Thalasso Center&Marina 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir mönü ve konaklama paketi hazırladı. Romantik akşam yemeği mönüsünde; Sevgililer Günü Rüyası, la terrasse salatası, pasta, zeytinyağlılar ve şarap gibi alternatifler bulunuyor. Konaklama paketindeyse; çift kişilik odada bir gece konaklama, açık büfe kahvaltı ve Thalasso Center’daki havuz kullanımı var. Mönü, iki kişi için 45, konaklama paketi ise iki kişi için 70 Euro.

Pegasus sevgilileri indirimli uçuracak

Pegasus Havayolları, Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanyada, 12 Şubat’a kadar yurtiçi biletini www.flypgs.com’dan alanları satın alma işlemleri sırasında ekranda "Sevgililer Günü’ne Özel İndirimden Yararlanın" bannerıyla karşılıyor. Banner tıklandığında açılacak ekrana e-posta adresini yazanlar, 13-14-15 Şubat tarihli yurtiçi seyahatlerinde yüzde 50 indirimli uçuş sağlayacak şifreyi alıyor. Pegasus’un bilet satışları 7 gün/24 saat 444 0 737 Pegasus bilet hattından da yapılıyor.


Anne-kız paketi

Sapanca Gölü’nün kıyısındaki Richmond Nua, sömestr için anne ve kızlarına üç gün sürecek özel bakım ve terapilerden oluşan bir program hazırladı. Sabahları 30 dakika uygulanacak yüz bakımı annelerin daha genç ve canlı gözükmesini sağlıyor. Daha sonra uygulanacak Nuvola çamur bakımı zengin mineralleriyle cildi yumuşatıyor. Lenflerinizi rahatlatacak masaj, detoks yağıyla uygulanıyor ve bağışıklık sistemini düzenliyor. Anne kız programında bakım Thalgo inceltici ve sıkılaştırıcı terapiyle devam ediyor. Son gün uygulanacak oksijen yüz bakımı yorgunluğunuzu giderip, enerji kazanmanıza yardımcı oluyor. Programa 14 yaş üzerindekiler kabul ediliyor. (264) 582 26 86.

299 Euro’ya yurtdışı seçenekleri

Prontotour, Sevgililer Günü için hazırladığı turlarıyla dünyayı ayağınıza getiriyor. Turlar arasında Prag, Budapeşte, Budapeşte-Prag, Viyana, Roma, Venedik, Barcelona, Amsterdam, St. Petersburg ve Paris gibi şehirler yer alıyor. Paket turlar 4 -17 Şubat tarihleri arasında, 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bilgi için: www.prontotour.com.tr

Dubai’de yeni adres

Emirates Hotels ve Resort’un şehir merkezli ilk oteli açıldı. 59 katlı lüks Harbour HoteL&Residence, tek kişilik 261 suit, iki ve üç odalı odalarında şehrin manzarasını sunuyor. Otelden yapılan kısa bir yürüyüşle Dubai Media City ve Internet City gibi Dubai’nin ana ticari merkezlerine ulaşılıyor, yat limanı ve yol üzerinde bulunan kafeler, mağazalar ve restoranlar gezilebiliyor. Ayrıca otelden dünyaca ünlü Jumeirah kumsalına kolayca ulaşılabiliyor. Cadde üzerinde bulunan Akdeniz stilinde ve organik gıdalardan oluşan mönüsüyle Azur ve çatı katında yer alan The Observatory ile farklı damak tatlarına hitap ediyor. Otelin Timeless SPA’sı bir katın neredeyse tamamını kaplıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!