Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 00:00

Çatalhöyük sergisini görmek için hálá vaktiniz var

Büyüklüğü ve içerdiği yoğun yapılaşma nedeniyle ortaya çıktığı ilk günlerden bu yana dünya arkeoloji çevrelerinin ilgi odağı olan Çatalhöyük, 25 Mayıs 2006’da "Topraktan Sonsuzluğa Çatalhöyük" başlıklı sergiye konu olmuştu. İstanbul Yapı Kredi Vedat Nedim Tör Müzesi’ndeki serginin süresi, yoğun ilgi nedeniyle 30 Eylül’e kadar uzatıldı. Yerli ve yabancı bugüne dek 25 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapan sergideki "çocuk atölyesi" de sergi süresince hizmete devam ediyor. Bugüne dek 300 çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen bu atölyelerde üretilen resimler ve heykeller, serginin bitimine yakın Sermet Çifter Salonu’nda sergilenecek.

Özelfiyatlarla Pekin

Emirates 1 Eylül tarihinden itibaren Şanghay ve Hong Kong’dan sonra, Çin uçuş noktalarına Pekin’i de ekleyerek uçuş noktalarını üçe çıkarıyor. Dört bin yıllık gizemli bir tarihin başkenti, altı asırlık Pekin’de uzun yeşil ağaçlarla çevrili bir yoldan kent merkezine yolculuk edince, batı ülkelerinden aşina olduğunuz Çin mahalleleri yerine, yüksek gökdenlerle buluşabiliyorsunuz. Ayrıca dünyanın en büyük müzesini gezip, çarpıcı manzaralar yakalayabilme imkanınız da var. Emirates yeni başlayan Pekin uçuşlarını kutlamak ve herkesi büyülü Pekin’le tanıştırmak amacıyla 1 Eylül-31 Ekim tarihleri arası çok özel fiyatlar sunuyor.

Akıllı Fuga evleri satışa çıktı

Tatil Köyü konseptine yeni bir soluk getiren Fuga Fine Times’ı da hayata geçiren Metem Group’un yeni projesi Fugayaz Evleri’nin satışına başlandı. Sahile 75 metre uzaklıktaki yaşam merkezinde yer alan akıllı evler dünyanın öbür ucundan evinizi yönetmenizi sağlayan teknolojiye sahip. Fuga Yaz Evleri’ndeki elektrikli aletler, ısıtma soğutma ayarları, güvenlik sistemleri, bilgisayarınızla wireless sistem sayesinde 12 ay boyunca internet üzerinden kontrolünüz altında.

Yakın ve sağlıklı

İstanbul’a bir saat uzaklıktaki Sapanca’da yer alan Richmond Nua Wellness SPA, konusunda uzman bir kadroyla servis veriyor. Sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, aromatik bakımlardan kuru, buharlı aroma terapi ve kromoterapili saunalara kadar pek çok alternatif sunan otelde, tamamı göl manzaralı odalar var. Şef Carlo Bernardini yönetiminde hazırlanan sağlıklı yemekler de cabası.

Antalya’ya Dünya Ticaret Merkezi

Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’nin Antalya şubesi, iş dünyasının yerli ve yabancı profesyonellerinin, Türkiye ve tüm dünyayla entegrasyonunu sağlamak amacıyla Antalya Expo Center bünyesinde ATSO, ANFAŞ ve İDTM işbirliğiyle kuruluyor. Merkezin sunduğu hizmetler arasında ticari bilgilendirme servisleri, eşleştirme servisi, çeviri servisi, fuar ve sergi alanları olacak. Bugüne kadar 100’e yakın ülkede kurulan ve sayıları 300’ü aşan Dünya Ticaret Merkezleri, WTCA’a bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Kár amacı taşımıyor.

Denizicazladık’a Erkin Koray’la final

Ortakent-Yahşi Belediyesi Denizicazladık serisinin son konserinde Türk rock müziğinin babası Erkin Koray’ı konuk ediyor. Anadolu Rock müziğinin yaratıcısı Erkin Koray, 5 Eylül akşamı Ortakent Kabakum Sahili’nde sevenleriyle buluşacak. Ücretsiz konser saat 20.00’de dinletiyle başlayacak ve saat 22.00’de Erkin Koray sahne alacak. Bu yılı kendini sınama yılı olarak kabul eden Ortakent, 2007’de organizasyonlarına plastik sanatları da dahil etmeyi planlıyor.

Easy Jet genişliyor

Easy Jet, İspanya’daki hizmet ağını, Madrid Barajas Havaalanı’nda açtığı yeni merkeziyle genişletiyor. Easy Jet’in 17’nci merkezi olan Madrid, şirketin İspanya’daki ilk merkezi olma özelliğini taşıyor. Easy-Jet Madrid’den Londra’nın da aralarında bulunduğu dokuz uluslararası havaalanına ve İspanya’daki 11 havaalanına toplam 72 güzergahta uçuşlar gerçekleştiriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!