Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2005 01:51

Dünya gençliği Akkuyu’da

Genç Yeşiller 2 - 6 Kasım arasında Akkuyu’da bir gençlik kampı düzenliyor. Türk ve Avrupalı gençlerin buluşacağı kampın en önemli özelliği ise ‘Nükleersiz Bir Dünya’ sloganına sahip olması. Nükleere karşı olan dünya gençlerini bir araya getirecek olan kampta nükleer enerjinin boyutları tartışılacak ve çalışma atölyeleri de olacak. Akkuyu’da açılmak istenen santral bölgesine geziler ve yöre halkıyla sohbetler de kamp programı içinde. Bu kampa katılmak isteyenler ayshemm@yahoo.com adresinden bilgi alabilir.

Dubai yine gözde

Her an yaz mevsimine devam etmek, ünlü tasarımları ucuz fiyatla almak ve eğlenmek isteyenlerin yurtdışındaki ilk tercihlerinden biri Dubai. Kumsalları, çöl safarileri ve su sporlarıyla olduğu kadar büyük alışveriş merkezleri, lüks otelleri ve her zevke hitap eden gece hayatıyla da gözde olan Dubai’ye Türkiye’den de her dönem büyük ilgi oluyor. Emirates Havayolları’nın da bu gözde eğlence ülkesine İstanbul’dan her gün seferleri var.

Bayramda dünyaya açılın

Işıl Tur Şeker Bayramı için farklı seçeneklerde tatil paketleri hazırladı. Işıl Tur’un haftalık bayram rotasında Batı Akdeniz, Doğu ve Batı Karayipler, egzotik Karayipler, İspanya - Fransa, Akdeniz ve Kanarya Adaları var. Tatili uzatacak olanlar ise iki ayrı Güney Amerika ve Uzakdoğu gezisine, Güney Afrika ya da Batı Amerika seyahatine çıkabilirler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!