Nagehan Alçı yardım elini uzattı

Güncelleme Tarihi:

Nagehan Alçı yardım elini uzattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 06:12

Nagehan Alçı, “Bırakın Konuşalım”da bir anneye umut oldu.

Haberin Devamı

Kanal D’de hafta içi her gün canlı olarak ekrana gelen “Bırakın Konuşalım” programının sunucusu Nagehan Alçı, dünkü programda loğusa cinneti geçirdiği ve çocuğunun hayatına son verdiği iddiasıyla hapiste olan Ş.F.’ye destek elini uzattı.

Ş.F’nin annesi Aysel Kara ve ablası Rabia Övez, Ş.F’nin suçsuz yere hapiste olduğunu ve avukat tutacak güçleri olmadığını dile getirdi.

Duruma el koyan Nagehan Alçı, talihsiz aile için hemen bir girişimde bulundu ve stüdyodaki avukat Işıl Yener Caner’den davayla ilgilenmesi için söz aldı.

Şu an hapiste bulunan Ş.F için yeni bir umut olan Nagehan Alçı’nın bu hamlesi, stüdyoda bulunan Aysel Kara ve Rabia Övez’in sevinciyle daha da coşkulu bir hale geldi.

Nagehan Alçı yardım elini uzattı

Haberin Devamı

Nagehan Alçı, şiddet mağduru genç kadının yaralarına da derman oldu

8 yıl önce boşandığı eşi tarafından 19 yerinden bıçaklanan Gülşah Tunay’a “Bırakın Konuşalım” sahip çıktı. Bıçak yaraları yüzünden ellerinde ciddi hasarlar oluşan talihsiz kadını, Nagehan Alçı “Bırakın Konuşalım”da ameliyat ettirdi. Sağlığına kavuşan genç kadının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Nagehan Alçı ayrıca; genç kadının eski eşinin tehditlerinden korunması amacıyla, kadın ve aileden sorumlu devlet bakanlığıyla irtibata geçti.

Nagehan Alçı yardım elini uzattı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!