Müzmin nişanlılar

Güncelleme Tarihi:

Müzmin nişanlılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2006 00:00

Gösteri dünyasının ünlüleri arasında uzun süre nişanlı kalmak moda oldu. Nişanlı çiftlerin bazıları çocuk sahibi olsalar da, evlenmek için acele etmiyorlar. İşte müzmin nişanlılar...

Katie Holmes-Tom Cruise

2005’in en şaşırtıcı olaylarından biri, ünlü aktör Tom Cruise ve genç oyuncu Katie Holmes’ün aşkıydı. Tom Cruise, tanıştıktan çok kısa bir süre sonra Katie Holmes’a Paris’te Eiffel Kulesi’nin tepesinde evlenme teklif etmiş ve çift nişanlanmıştı. Aradan bir sene geçti, çiftin bir kızı oldu ama evlilik tarihi hálá belli değil.
/images/100/0x0/55ea9ddbf018fbb8f88babbc


Cherly Tweedy-Ashley Cole

Ünlü bir futbolcuyla bir pop yıldızının nişanlanması, hiç de sıradan bir olay sayılmaz. Genç pop şarkıcısı Cheryl Tweedy’nin futbol yıldızı Ashley Cole’la Dubai’de nişanlanması da günlerce konuşulmuştu. Çift, nişanlılık dönemini uzun tutacağa benziyor.

Kelly Brook-Billy Zane

Kelly Brook ve Billy Zane, "Three" filminin çekimleri sırasında birbirlerinden etkilenmişlerdi. İki oyuncu, aralarındaki aşk ilişkisini uzun bir süre herkesten gizlemiş ve sonunda bir ödül töreninde nişanlandıkları ortaya çıkmıştı. İki nişanlı, ne zaman evleneceklerine karar vermedi.
/images/100/0x0/55ea9ddbf018fbb8f88babbe
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!