Müzikal haberler

Güncelleme Tarihi:

Müzikal haberler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2007 00:00

Pop Corn isim değiştirdi, Kreş oldu

Jack Daniels yarışmasında aldıkları birincilikle dikkatleri çeken Çanakkaleli rock grubu Pop Corn, ilk albümleri Zaman Yok’u geçtiğimiz hafta Pozitif Yapım’ın müzik şirketi Voltaj’dan yayınladı. İlk albümle birlikte grubun İngilizce olan ismi de "Kreş" olarak değişti. Yarışmada aldıkları birincilik sonrası pek çok festivalde sahne alan grup, müziklerini "Disco soslu patlamış rock" olarak tanımlıyor. Serkan Ferat, Ufuk Özcan ve Emrah Atay’dan oluşan Kreş’in, ilk albüm prodüktörü Tarkan Gözübüyük.

NEV’DEN SUKUT-U HAYAL

Kendine özgü vokaliyle rock müzikte farklı bir yer edinen Nev, 3. albümü Işığım ve Gölgem’i geçen hafta Pasaj Müzik’ten yayınladı. Tüm söz ve müziklerin Nev’e ait olduğu albümün prodüktörlüğünü Nev, Naim Korudağ’la birlikte üstlendi. Albümün tamamı Nev’in yeni kurduğu stüdyosunda kaydedildi. Albümden çıkan ilk klip Sukut-u Hayal oldu.

FERİDUN DÜZAĞAÇ ŞİRKET DEĞİŞTİRDİ

Rock müziğin farklı seslerinden Feridun Düzağaç, son albümünü yayınladığı Pasaj Müzik’ten ayrıldı. Sony BMG ile anlaşan Düzağaç, bu aralar tamamen yeni albümüne konsantre olmuş durumda. Yeni albümün ocak ayında Sony BMG’den çıkması bekleniyor.

DİKKAT! SILA GENÇOĞLU GELİYOR

Sıla dizisinin jenerik şarkısının genç bestecisi olarak tanınan Sıla Gençoğlu, ilk albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. En son Emel Müftüoğlu’nun albümünde bir bestesiyle karşımıza çıkan Gençoğlu, albümünü ekim başında Sony BMG’den yayınlayacak. Albümde sanatçının kendi bestelerini Mustafa Ceceli gibi aranjörler düzenleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!