Müzikal haberler

Güncelleme Tarihi:

Müzikal haberler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2006 00:00

BADEM’DEN YILBAŞI SÜRPRİZİ Son olarak Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği Sınav filmindeki "Sen Ağlama" şarkısıyla dikkat çeken Badem grubu, ilk albümlerinin altıncı klibi olan Badem Ağacı’nı sadece internette yayınlama kararı aldı. Televizyonda gösterimi yapılmayacak klip www.yonja.com/badem adresinde izlenebilecek. Klip, grubun ilk günden bugüne yaşadıklarını anlatan kısa bir belgesel şeklinde hazırlandı.

MASSIVE ATTACK STÜDYODA Trip hop’un başarılı gruplarından Massive Attack, beşinci albüm için stüdyoda. Adının "Weather Underground" olduğu açıklanan albümün Şubat 2007’de çıkması planlanıyor. Albümün prodüktörü Neil Davidge.

TARKAN’DAN ÖNCE SANAT MÜZİĞİ SONRA DA POP Tarkan’la ilgili pek çok haber çıkıyor. Ama asıl durum şu. Tarkan, İlyas Tetik’le birlikte hazırladığı Türk Sanat Müziği albümünü şubat ayına yetiştirmeyi planlıyor. Öte yandan ise araları düzelen Sezen Aksu ile tamamen yeni şarkılardan oluşan bir pop albüm üzerine çalışıyor. Şarkıcı, pop albümünü de yaza yetiştirmeyi hedefliyor.

MOR VE ÖTESİ SON ALBÜMÜNÜ DE ALIP PASAJ MÜZİK’TEN AYRILDI Mor ve Ötesi grubu, son albümleri Büyük Düşler’in her türlü hakkını Pasaj Müzik’ten Kültür Bakanlığı kararıyla geri aldı ve albümü kendi kurdukları Rakun Müzik’ten yeniden yayınladı. Rakun Müzik çatısı altındaki grubun ilk projesi, Şebnem Ferah vokalli Küçük Sevgilim şarkısına klip çekmek olacak.

ODEON’DAN İKİ KOLEKSİYON KUTUSU Türkiye’nin en eski müzik şirketi Odeon, iki koleksiyon kutusu birden piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dört CD’den oluşan ve Güldeste adını taşıyan ilk kutuda Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Mustafa Sağyaşar, Yaşar Özel gibi Türk Sanat Müziği’nin büyük seslerinin albümleri yer alıyor. İkinci kutu ise Nilüfer’in ilk üç albümüyle birlikte daha önce hiç yayınlanmamış kayıtlarından oluşan bir CD’den oluşuyor. Yıl sonuna kadar iki kutu da yayınlanmış olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!