Müzik Dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2006 00:00

/images/100/0x0/55ea3858f018fbb8f87227d7
İki ’Koleksiyon’ birden

Doğan Music Company (DMC), iki koleksiyon albümü daha yayınladı. Albümler; Karadeniz Müziği’nin ustası Volkan Konak ile müziğimizin şarap gibi yıllanan gruplarından Mazhar-Fuat-Özkan’a ait. 3 CD’lik "Volkan Konak Koleksiyon", "Mora", "Maranda" ve "Şimál Rüzgárı" albümlerinden derlendi. ’MFÖ Extra" adını taşıyan koleksiyonda ise grubun "AGU" adlı son albümleriyle daha önce çıkardıkları "Collection" var.

Duman’ı üstünde!

Son olarak Müslüm Gürses’le İstanbul Açıkhava’da verdikleri konserden sonra sessiz kalan Duman, bu gece Antalya Konyaaltı The Jolly Joker Pub’da sevenlerinin karşısında olacak. Bilet fiyatlarının 28 YTL olarak belirlendiği konser saat 21.00’de başlayacak.

Şarkıcı Reyhan oyuncu oluyor

"Sayın Bayanlar Baylar" adlı müzikli oyunda, Vatan Şaşmaz’la öpüştüğü sahneyle gündeme gelen genç şarkıcı Reyhan Karaca, oyuncu olmak için tiyatrocu Gökhan Seyhan’dan ders almaya başladı. "Şöhret" adlı dizide, mafya babası Ferdi’yi canlandıran Seyhan, Reyhan Karaca’nın oyuncu koçluğunu yapmaktan çok memnun. Konservatuvar mezunu olduğunu söyleyen Karaca ise, "Son dönemlerde çok dizi teklifi geldi... Artık Gökhan’la profesyonel olarak çalışmaya başladık. Babam da sinemacı olduğu için çocukluğum setlerde geçti. Bu yüzden oyunculuğa gönlümü koydum..." diyor.

Hulûsi TUNCA

htunca@hurriyet.com.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!