Music Bank World Tour in Istanbul

Güncelleme Tarihi:

Music Bank World Tour in Istanbul
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2013 15:37

Güney Kore’nin en önemli K-Pop sanatçılarının yer aldığı Music Bank konseri Türkiye’de ilk defa olağanüstü bir gösteriyle 7 Eylül 2013 tarihinde Ülker Arena’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Kore’nin en ünlü müzik programlarından olan Music Bank, 73 ülkeye canlı yayın yapan Kore’nin Ulusal Televizyonu KBS Kanalı tarafından düzenleniyor.

Her hafta yayınlanan bu eğlence programı hayranlarının ünlü K-Pop sanatçılarını yakından görme fırsatı sağladığı gibi yeni çıkış yapan sanatçıların da kendilerini göstermesi için önemli bir fırsat. Music Bank, Asya müzik piyasasını ve hatta diğer coğrafyaları silip süpüren ünlü Hallyu Dalgası’nın (ya da Kore Dalgası) arkasındaki itici güç ve hali hazırda dünya çapında var olan fanlarının her hafta özlemle beklemeye devam ettiği en ünlü K-Pop programıdır.

En ünlü 6 Koreli sanatçı grubunu ağırlamanın gururunu yaşayan İstanbul konseri, güçlü koreografiler ve romantik şarkılarla izleyicileri kasıp kavuracak. İstanbul konserinde sahne alacak sanatçılar Super Junior, BEAST, MBLAQ, FTISLAND, miss A ve Ailee’dir. Music Bank K-Pop Festivali çeşitli sürprizler ve eşsiz performanslar ile heyecanlandırıcı, büyüleyici ve en yüksek kaliteli K-Pop şovu.

Haberin Devamı

Music Bank Dünya Turnesi ilk kez Temmuz 2011’de Tokyo, Japonya’da kapalı gişe olarak Tokyo Dome’da gerçekleştirildi. Şubat 2012’de Paris’de yapılan ikinci şov üst seviye K-pop sanatçılarının dinamik performansları ve masraftan kaçınılmayan prodüksiyonuyla oldukça başarılıydı. Aralık 2012’de gerçekleşen üçüncü şov kapalı gişe olarak tüm Şili’yi salladı. Türkiye ve komşu ülkelerdeki K-pop fanlarının iki senedir beklediği bu organizasyon Eylül 2013’de gerçekleşecek İstanbul - Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun da en önemli etkinliği olacak. Kore Devlet Televizyon Kanalı (KBS) ve AAJT Inc. tarafından düzenlenen Music Bank İstanbul, 7 Eylül 2013’te Ülker Arena Spor Salonu’nda fırtına gibi esecek.

www.musicbankistanbul.com

Music Bank World Tour in Istanbul

Haberin Devamı

07 Eylül 2013 19:00
Ülker Sports Arena, İstanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!