Murat Dalkılıç: Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var!

Güncelleme Tarihi:

Murat Dalkılıç: Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 09:37

Merve Boluğur ile evlenmesi ile magazin gündemine bomba gibi düşen Murat Dalkılıç, yüzük takmamaları konusunda çıkan söylentilere bir açıklık getirdi. Peki Murat Dalkılıç neden yüzük takmıyor? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç, moda haftasında objektiflere yansıdı. Yeni evli çift, yüzük takmamaları konusuna açıklık getirdi.

Geçtiğimiz Ağustos’ta evlenen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, önceki akşam bir davete katıldı.

Ünlü çiftin, alyans takmadığı görüldü. Güzel oyuncu, “Yüzük benim için sadece aksesuar” derken Dalkılıç, “Bizim için manevi değeri daha yüksek olan şeylere önem gösteriyoruz. Yüzük takmışsın takmamışsın çok önemli değil” diye konuştu.

Murat Dalkılıç’ın Merve Boluğur için söylediği sözler şu şekilde…

“Evde oyuncuyla birlikte yaşamanın artıları var. Bir proje geldiğinde Merve’ye soruyorum, her zaman fikir alışverişi yapıyoruz” dedi. Katıldığı bir organizasyonda “Merve, doğru proje ayağına evde yatıyor”

Murat Dalkılıç bu açıklamalarına açıklık getirerek şu şekilde konuştu…

“Latife yapmıştım. Aslında, şarkıcılar yatıyor. Oyuncular sette 20 saate yakın mesai harcıyor, biz öyle değiliz. Stüdyo ortamında çalışıyoruz. Çay, poğaça partileri yapıyoruz. Oyuncular kadar zor şartlarda çalışmıyoruz. Merve Reklam filmi çekimine gitti, neredeyse bir gün sürdü.” Şarkıcı, çocukları olursa adını Uzay koyacaklarını da sözlerine ekledi.

Son zamanların en görkemli düğünü ile hayatlarını birleştiren çift sevindirici sözler gelmeye başladı.Merve-Murat çifti bebeklerinin adını uzay koyacaklarını şimdiden deklare ettiler.geçtiğimiz günlerde aralarında çıkan alyans kavgası ile gündeme gelen Merve Boluğur ile Kırk yılda bir gibisin şarkıcısı Murat Dalkılıç gündeme daha olmamış çocuklarına isimlerini koydu bile. Bir zamanlar Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nerve Boluğur ile şarkıcı Murat Dalkılıç bebeklerinin isimini Uzay koyacaklarını ifade etti.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan geçtiğimiz aylarda muhteşem bi düğün ile evlenen çiftin hayatında sıkıntı mı var. Alyans krizi çıktı iddiası geldi. Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde gündeme eşine olan memnuniyeti ile gelmişti. şimdi ise gündeme tartışmaları ile geldi. Murat Dalkılıç, ‘Alyans rahatsız edici bir aksesuar, takmak istemiyorum’ dedi. Eşi Merve Boluğur küplere bindi. Boşanacakları iddia eden Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur bu iddialar ile herkesi çok şaşırttı.

Haberin Devamı

Ünlü çift, 2015 yılı Ağustos ayında Adile Sultan Yalısı’nda görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirmişlerdi.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç: Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var

Murat Dalkılıç Kimdir?

7 Ağustos 1983 İzmir doğumlu Sırrı Murat Dalkılıç, Türk pop sanatçısı ve oyuncu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Dalkılıç, ilk EP albümü Kasaba’yı 2008 yılında çıkarmıştır. Sonrasında 2009 yılında Pardon ve La Fontaine isimli şarkılarını hayranları ile buluşturmuştur. 2010 yılında ise ilk stüdyo albümü olan Merhaba’yı çıkaran Dalkılıç, kısa sürede başarısını zirveye taşımıştır. 2011 yılında Grup Hepsi ve Volga Tamöz ile düet yapan ünlü şarkıcı 2012 yılında Bir Güzellik Yap isimli albümünü piyasaya sunmuştur. Günümüzde ise son olarak 2014 yılında çıkardığı Daha Derine adlı albümü halen satışta.

Haberin Devamı

Yine 2014 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Söyle Söyleyebilirsen isimli bir yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Dalkılıç, ardından Sil Baştan isimli bir TV dizisinde rol almıştır.

10’dan fazla ödülü bulunan başarılı popçu 24 Ağustos 2015 tarihinde ünlü oyuncu ve model Merve Boluğur ile dünya evine girmiştir.

Murat Dalkılıç: Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var

Merve Boluğur Kimdir?

16 Eylül 1987 yılı İstanbul doğumlu olan Merve Boluğur, Türk model, sinema ve dizi oyuncusu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim alan Boluğur, kariyerine ilk olarak Acemi Cadı isimli dizide Ayşegül karakteri ile başladı. Bu dizi ile kısa sürede tanınan güzel oyuncu sonrasında Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizilerinden rol alarak başarılı bir zirve yapmıştır. 2012 yılında Rexona markasının reklam yüzü olan Merve Boluğur, 2014 yılında Maybelline NewYork’un ilk Türk marka yüzü olmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

Kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 yılında ünlü popçu Murat Dalkılıç ile evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!