Mükemmel çift yokturmükemmel yalanlar vardır

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel çift yokturmükemmel yalanlar vardır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:00

Arjantin’de “The Successful Mr.&Mrs. Pells” adıyla ekrana gelen ve yayınlandığı tüm ülkelerde izlenme rekorları kıran dizi, şimdi de Türkiye’de! “Mükemmel Çift” adıyla izleyeceğimiz yapımın başrolünde ise Songül Öden ve Tardu Flordun var.

Haberin Devamı

Kanal D’de 22 Haziran Salı akşamı “Mükemmel Çift” adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Tardu Flordun ve Songül Öden’in oynadığı, Zafer Algöz, Seda Akman, Ülkü Duru, Serdar Orçin, Sinan Sümer, Tuğrul Tülek, Bengi Öztürk, Kubilay Penbeklioğlu, Soydan Soydaş, Murat Okay ve Gizem Erdem gibi başarılı oyuncuların da diğer önemli rollerini paylaştığı dizinin yapımcılığını Endemol Prodüksiyon, yapımını ise Ansı Elagöz ve Timur Savcı üstleniyor. Yönetmenliğini Jale Atabey Özberk’in yaptığı “Mükemmel Çift”in senaryosunu ise Ahmet Saatçioğlu kaleme alıyor.
  
Arjantin’de “The Successful Mr.&Mrs. Pells” adıyla yayına başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran yapım, İspanya, Kolombiya, Şili, Ekvator, Meksika ve Yunanistan gibi birçok ülkede de büyük ses getirdi. Dizinin Türkiye uyarlaması için, İstanbul-Kartal’daki yaklaşık 2 bin metrekarelik alana dev bir plato kuruldu. Orijinaliyle birebir olarak tasarlanan platoda bir süre önce ilk çekimler yapıldı ve dizinin ekrandaki tanıtımları büyük merak uyandırdı.
   
EVLİLİK DEĞİL İŞ ORTAKLIĞI    

Yaz aylarında ekranın gözde ve flaş yapımlarından olmaya aday “Mükemmel Çift”in konusu ise şöyle: Ayça ve Bora Başaran çifti ülkenin en çok ilgi gösterilen ve reyting alan haber bülteninin sunucularıdır. Ancak gerçek farklıdır, evlilikleri bir iş ortaklığından ibarettir.

Tüm ilgi ve reytinglerin tek sebebinin kendi popülerliği olduğuna inanan Bora, çalıştığı Kanal 4’ün en büyük rakibi olan Kanal 10’a transfer olmak istemektedir. Ancak Kanal 4’ün reyting delisi olan sahibi Haluk Karaman, Bora’nın rakip kanala gitmesine karşı çıkar. Aralarında çıkan tartışmada Bora başını cama çarpar ve komaya girer.

İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için Haluk’un ihtiyacı olan mucize çok geçmeden gerçekleşir. Kafası karışık olan Haluk, caddeden geçen Taner Sönmez’i fark etmez ve ona arabasıyla çarpar. Taner’in Bora Başaran’a ikizi kadar benzediğini gören Haluk ayağına gelen fırsatı tepmez ve Taner’i Bora’nın yerine geçirmeye karar verir. Bora’nın yerine geçen Taner sunduğu ilk haber bülteninde Ayça’ya aşık olur, fakat yaptığı anlaşma gereği gerçeği ona asla söyleyemez. Duygularına hakim olmak zorunda olan Taner için işler gitgide daha da karışacaktır.

Haberin Devamı

İŞTE KARAKTERLER

BORA BAŞARAN (Tardu Flordun)

“Mükemmel Çift” efsanesinin doğmasının nedeni. Ülkenin en ünlü adamlarından biri. Ağzı iyi laf yapan, ukala, hazır cevap ve sansasyonel bir ana haber sunucusu. Hayatı yalanlarla dolu. Umurunda olan tek şey ise para ve şöhret. Yetimhanede büyümüş ve bugünlere gelebilmek için, Kanal 4’ün varisi ile birlikte olmasına rağmen, Ayça’ya aşıkmış rolü yaparak onunla evlenmekten bile çekinmemiş. Entrika çevirmekte ve rol kesmekte üzerine yok. Fakat, yaşadığı sahte hayata rağmen, başarısı tamamen gerçek. Geçirdiği kaza sonucu komaya giren Bora’nın şöhretinin tadını, yerine geçen Taner Sönmez çıkarabilecek mi?

Haberin Devamı

AYÇA BAŞARAN (Songül Öden)

Ekrandaki ışıltısıyla herkesi büyüleyen “Mükemmel Çift” efsanesinin diğer yarısı. Çok güzel, zarif ve zeki olmasının yanı sıra sevgi dolu ve fedakar bir kadın. Bora’nın oyununa geldiği ve onunla hayalindeki mutlu yuvayı kurabileceğini düşündüğü için çok pişman. Her türlü entrikanın döndüğü, ikiyüzlü bir dünyada, kandırılmış ve aldatılmış olmanın acısını paylaşabileceği tek kişi ise asistanı Şeyda. Bora’nın kanalın patronu Haluk’la bir olup kendisine yaptıklarını affetmesi mümkün değil ama her şeye rağmen bu oyunu sürdürmek zorunda. Bora’dan en nefret ettiği anda onun aniden değişmesi kafasını karıştırsa da, ne yaşananları ne de nefretini unutmaya niyeti var. Peki ya, Bora’nın yerine geçen Taner’e aşık olursa?

Haberin Devamı

TANER SÖNMEZ (Tardu Flordun)

Şöhreti ve parayı zerre kadar önemsemeyen, konformist, bohem, idealist ve Bora Başaran’a ikizi kadar benzeyen bir tiyatrocu. Kişisel hırslardan uzak ve iç huzurunu her şeyden önde tutan, mutlu bir adam. Kaderin bir oyunu sonucu, Bora Başaran’ın yerine geçince ne yapacak? Evinde televizyonu bile yokken, bir anda kendisini entrikalarla dolu medya dünyasında bulduğunda eskisi gibi kalabilecek mi? Bir yandan inandığı değerleri korumaya çalışırken, diğer yandan başarılı olabilecek mi? Her şeyden önemlisi, başka biri zannettiği için kendisinden nefret eden Ayça’nın kalbini fethedebilecek mi?

HALUK KARAMAN (Zafer Algöz)

Bora ve Ayça’nın çalıştığı Kanal 4’ün sahibi. Para ve gücün her şey olduğuna inanan, çıkarlarını her şeyden üstün tutan, zeki ve hırslı bir adam. Reyting uğruna yapmayacağı hiçbir şey yok. Bora’nın komaya girdiği kazaya sebep olan o. Kaderin bir oyunuyla Bora’nın yerine geçecek Taner’i bulan da yine o. Entrikalarla dolu medya dünyasında, oyunu kuralına göre en iyi oynayan kişi. Peki, Taner gibi oyunun kurallarını bilmeyen biri işin içine bulaştığında, yani oyunun kuralları değiştiğinde de, eskisi kadar başarılı olabilecek mi?

Haberin Devamı

JÜLİDE BOZOĞLU (Seda Akman)  

Kanalın genel koordinatörü. Aynı zamanda kanalın patronu Haluk’un hem sağ kolu hem de sevgilisi. Kontrolünü asla kaybetmeyen, çok çekici, güzel ve zeki bir kadın. Haluk’un deyimiyle “göz kamaştırıcılığın vücut bulmuş hali”. Bora Başaran ve Taner hakkındaki sırrı bilen beş kişiden biri. Kanalda her şeyi kontrol etmeyi başaran bu güçlü kadın, Taner ve Rafet’i kontrol altında tutmak için çabalarken, gerçeğin ortaya çıkmasına engel olabilecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!