Muhteşem Yüzyıl Kösem hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:32

Star TV ekranlarında yayınlanan, ancak beklenen reyting rakamlarına ulaşamayarak final yapması beklenen Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de flaş bir gelişme yaşandı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Dört sezon yayınlanarak büyük ilgiyle takip edilen Muhteşem Yüzyıl’ın devamı niteliğinde çekilen ancak beklenen ilgiyi bulamayarak ekranlara veda etmeye hazırlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de şok gelişme. İşte detaylar…

Başrollerini Beren Saat, Hülya Avşar ve Ekin Koç’un üstlendiği Muhteşem Yüzyıl: Kösem, 12 mayıs’ta ekrana gelecek olan 26. bölümü ile final yapması beklenirken diziye dair flaş gelişmeler yaşandı.

Yurt dışında 30’dan fazla ülkede satışı çoktan yapılmış olan Muhteşem Yüzyıl: Kösem, yurt dışında yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de de yayınlanmaya başlayan dizinin final yapması beklenirken, yeni kanalı Netflix‘de yeni sezonda yayınlanması gündemde.

Final Kesin Değil!

Yapımcı Timur Savcı dizi için kanal ile görüşmeler halinde. Dizinin Star TV’de biteceği kesinleşti dizinin finali kesin değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!