Beren Saat'in fanları sosyal medyada reyting timi kurdu!

Güncelleme Tarihi:

Beren Saatin fanları sosyal medyada reyting timi kurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 18:54

Beren Saat’in fanları, sosyal medyada örgütlendi. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi için örgütlenen Beren Saat'in hayranları dizinin sosyal medyada reklamını yapmak ve reytingleri yükseltmek için örgütlendi.

Haberin Devamı

Beren Saat'in baş rolünü Hülya Avşar ile paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi, bir türlü istenilen reytinge ulaşamadı. Her ne yapıldıysa dizinin reytingleri bir türlü yükseltilemedi. Dizinin reytinglerinde her geçen hafta daha da düşüş yaşanması sonucunda, Beren Saat'in hayranları devreye girdi.

Beren Saat'in dizisinin başarısını yükseltmeyi hedef edinen hayranları, sosyal medyada örgütlendi ve ünlü oyuncuya destek olmaya karar verdiler. Beren Saat hayranları, yarın saat 18:00'de sosyal paylaşım sitesi Twitter'da “TT” çalışması yapacaklarını duyurdular. Saat'in hayranları, amaçlarının diziye destek olarak sosyal medya reytingini yükseltmek olduğunu açıkladı. Bakalım Beren Saat'in hayranlarının bu desteği dizinin reytinglerini yükseltmeye yetecek mi?

Haberin Devamı

Beren Saatin fanları sosyal medyada reyting timi kurdu

Beren Saat kimdir?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi'nde eğitim gördü. Henüz öğrenci olduğu bu dönemde Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. Bu sayede Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek profesyonel oyunculuk hayatına adım attı. Bir çok film ve televizyon dizisinde rol aldı, reklam filmlerinde oynadı. Şu an, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahpeyker Kösem Sultan'ı canlandırıyor.

BAKMADAN GEÇME!