Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde heyecan doruktaydı - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde heyecan doruktaydı - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 08:42

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 22. bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan son bölümde kardeş kavgası başlıyor. Ahmed zehirleniyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 22. bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümü ile ekrana kilitledi. Kardeş kavgasının başladığı Muhteşe Yüzyıl Kösem'de neler olacak? Perşembe akşamları yayınlanan dizinin son bölümünden detaylar haberimizde.

Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Yasemin yüzünden Kösem ve Ahmed’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sultanahmed camii açılıyor. Kardeşiyle yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, Mustafa’yı açılışa götürmeye karar veriyor.

Mustafa’nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime telaşa düşüyor! Hümaşah Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğreniyor. Osman’ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Mehmed’le arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Osman ve Mehmed yumruk yumruğa birbirine giriyor! Kösem, Yasemin hakkında şok bir karar veriyor! Yasemin onu bekleyen sondan habersiz Ahmed’e gitgide aşık olurken, Kösem, Safiye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor. Kösem’in Yasemin ile ilgili öğrendiği gerçek hayatını kabusa çeviriyor!

Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir.

Haberin Devamı

İskender’in şehzade olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezilir. Karısına verdiği söze rağmen Ahmed’e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kalır. Hümaşah ise Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğrenir. Kardeşinin istikbali için buna göz mü yumacak yoksa Ahmed’i mi koruyacak?

Şehzade Osman’ın esir pazarından kurtarıp hareme getirdiği kız, Mehmed’le Osman arasında yeni bir kavganın başlamasına neden olur. Kösem’in yaptığı hamle ise iki kardeşin arasını iyiden iyiye bozar.

Halime, Dilruba’yı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak ister. Davud Paşa ise bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım atar..

Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verir. Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vuracaktır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Star’da..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLE

 

 

BAKMADAN GEÇME!