Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı izle! Kösem büyük sırrı öğreniyor!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı izle Kösem büyük sırrı öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 22:27

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Sürpriz gelişmelerle izleyenlerini yine ekran başına kilitleyecek olan dizinin yeni bölümünde Sultanların savaşı daha da şiddetleniyor. Saray'da adeta yer yerinden oynuyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan, nefes kesen sahneleriyle tüm izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde yine heyecan dolu olaylara şahit olduk.

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 3 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 16. bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. Seyircilerin büyük merakla beklediği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16.Bölüm - Fragman 1

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Star TV'de 25 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölümünde; her geçen hafta işlerin daha da karıştığı sarayda yer yerinden oynadı. Sultan Ahmet'in gittiği seferden faydalanan Safiye Sultan saraya kanlı baskın düzenler. Oğlunu tahta çıkarmak için Safiye Sultan ile işbirliği yapan Halime Sultan bir kez daha ihanete uğrar.

Şehzade Mustafa'nın culüs hazırlıklarına başlayan Safiye Sultan'a engel olmak için Mustafa'yı kaçıran Kösem Sultan için idam kararı verilmiştir. İdam kararını haber alan Sultan Ahmed, çocuğunun annesi olan Kösem Sultan'ı kurtarmak için saraya döner. Gördüğü manzara karşısında çılgına dönen Sultan Ahmed Kösem Sultan'ın idam edildiğini öğrenince gözyaşlarını tutumaz. Çocuklarını kurtarmak için gittiği yerde sürprizle karşılaşan Sultan Ahmed Safiye Sultan'ı zindana attırır. 

Haberin Devamı

Sultan Ahmed evlatlarının canını korumak için zor bir karar vermek zorundadır. Sultan Ahmed Şehzade Mustafa'nın canına kıyacak mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı izle Kösem büyük sırrı öğreniyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem oyuncu kadrosu:

Beren Saat, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak, Esra Değirmencioğlu, Dilara Aksüyek, Ferit Kaya, Nurinisa Yıldırım, Hakan Şahin.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölümü ile 3 Mart Perşembe akşamı Star TV'de!

BAKMADAN GEÇME!