Muhteşem kardeşler

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem kardeşler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kylie Minogue ve kardeşi Danii Minogue, müzik dünyasına aynı anda dönüş yaptılar. Avustralyalı ünlü kardeşler, yeni albümlerini birbiri ardına çıkardılar. Bundan 10 yıl önce henüz bir genç kızken şöhreti yakalayan ve kısa sürede 13 adet hit parça yapan Kylie Minogue, artık olgunlaştığını ve eskisi gibi ucuz pop şarkıları söyleyen ve güzelliğiyle albüm satan bir kız olmadığını söylüyor. Yeni albümünde ünlü rock topluluğu Manic Street Preachers elemanlarından destek alan Kylie Minogue, kendi adını verdiği albümünden çok umutlu.

Kylie Minogue, yeni albümüyle birlikte hayatında yeni bir dönemin başladığına inanıyor. Artık kendisini bir yetişkin gibi hisseden Kylie, hüzünlü aşk şarkıları ve öfkeli rock parçalarıyla kendisini daha iyi ifade edebildiğini belirtiyor. Kylie bu arada yıllar önce bir pembe diziyle başlayan, sonra kesintilerle de olsa devam eden oyunculuk kariyerini de yeniden gözden geçiriyor. Sinemada kendine iyi bir yer edinebileceğini söyleyen Kylie, ‘‘Ne istediğimi artık çok daha iyi biliyorum. İyi filmlerde, iyi roller...’’ diyor.

DANII BOŞANDI

Kylie'nin pop çizgisinde kalan kızkardeşi Danii Minogue ise, popüler olmayı tercih ettiğini açıkça söylüyor. Danii, ‘‘Bir müzik eleştirmeninin desteği yerine popülaritenin desteğini tercih ederim’’ diyor. Yeni albümü ‘‘Girl’’den çıkan ilk hit parçası ‘‘Love and kisses’’le beklediği başarıyı elde eden Danii, bu arada özel hayatında da büyük bir değişim yaşadı. Eski Avustralya Başbakanı'nın oğlu Julian McMahon'la evliliğini noktalayan Danii, bir fotoğraf sanatçısıyla birlikte yaşamaya başladı. Bu arada kendi plak şirketini de kuran Danii, iş dünyasında da başarılı olacağına inanıyor. Danii, ‘‘Bir Prince olmadığımı, herşeyi tek başıma halledemeyeceğimi biliyorum. Ancak elimden geleni yapacağım’’ diyor. Dans müziğindeki yeni akımları yakından takip ettiğini söyleyen Danii Minogue, ‘Komik olacak ama Prodigy gibi bir şeyler yapmayı amaçladım. Tabii ki Prodigy kadar sert değil, daha pop bir çizgideyim’ diyor. Albümünü tamamlar tamamlamaz ablasına koşanDanii, onun eleştirilerinin kendisi için çok önemli olduğunu söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!