GeriMucize Lezzetler Taze Fasulye Kızartması
Paylaş
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Taze Fasulye Kızartması

Taze Fasulye Kızartması

.

Taze Fasulye & Bamya Kızartması | Mucize LezzetlerMucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Taze Fasulye & Bamya Kızartması var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle...

Malzemeler:

 300 gr taze fasulye
 300 gram bamya
 1 su bardağı un
 1 su bardağı su
 2 yumurta
 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
 Tuz
 Karabiber

Kızartmak için;

 Ayçiçeği yağı

Yapılışı:

1. Fasulye ve bamyalar Arçelik Ankastre Ocak’ta tuzlu kaynar suya atılır, 3 dakika haşlanır.
2. Farklı kaselere un, çırpılmış yumurta ve galeta ununu koyulur. Sırasıyla fasulye ve bamyalar una, yumurtaya ve galeta ununa bulanır. Arçelik Ankastre Ocak’ta kızgın yağda kızartılır.
3. İsteğe göre sarımsaklı yoğurt ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

 

 Sponsorlu İçerik


Yorumları Göster
Yorumları Gizle